У Коломойського на дні народженні так гуляли, що аж два баяни порвали

Поділитися

13 лютого Ігор Коломойський святкував свій день народження. На цей раз не в Швейцарії, а в Ізраїлі. Як написала Соня Кошкіна, гуляли два дні в різних ресторанах – з кавказькою та узбецькою кухнею.

Як відомо, Коломойський ніколи не кличе гостей, хто прийшов – тому і раді. Цього разу бажаючих привітати було більше сотні. І це попри те, що Коломойський – вигнанець з України та Швейцарії, за яким пильнують американські та ізраїльські правоохоронці. На дні народження в нього був, наприклад, Сергій Льовочкін. Але на відміну від минулого року не було Володимира Зеленського. Щоправда, на фото які нам подарували доброзичливці видно, що тінь Зе! над святом все ж витала, принаймні над одним столом – там на телефони клеїли наліпки Зе!команди.

Про майбутні вибори Коломойський багато не говорив, але на питання, кого ж підтримає, відповів, що якщо хлопчик набере більше 21% в першому турі, то його, а якщо вийде туди дівчинка з першою позицією – тоді її. Це ж він напевно визначається, за кого на тель-авівській дільниці кинути бюлетень, повідомляє THE NEWSROOM

Лаконічно про розслідування “майданівських” справ

На фронті загинув Василь Богоносюк з Чортківщини