Скільки можна тероризувати юних українців: СБУ викрила на хабарі заступника воєнкома за відстрочку від призову

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” вже неодноразово писала щодо дикунських методів військового призову в Україні, про регулярне хабарництво працівників військових комісаріатів, яким на руку така совдепівсько-кріпосна методика захоплення незаможніх заручників для служби в армії. Призовники регулярно випадають з вікон військоматів, або їх викидають.

Не має лише спільного обговорення громадськості, фахівців, військових, народних депутатів щодо внесення змін в законодавство України та відміна середньовічного дикунства з призовом в армію. Понад 1 мільйон 300 тисяч українців підтримали, наприклад, кандидата в президенти Анатолія Гриценка, який розкритикував сучасний примітивний призов в армію молоді. Має бути професійна армія, в якій би служили всі охочі.

А наразі співробітники Служби безпеки України викрили на одержанні неправомірної вигоди заступника військового комісара одного із райвійськоматів Хмельниччини. Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від місцевого мешканця п’ятнадцять тисяч гривень за відстрочку та подальше звільнення від призову на строкову військову службу. Оперативники спецслужби затримали офіцера поряд із військкоматом після одержання неправомірної вигоди. У межах кримінального провадження відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Операція із викриття посадовця проводилась спільно з Теруправлінням ДБР розташованим в м. Хмельницький за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону, повідомляє прес-центр Служби Безпеки України

Особливості озеленення офісних приміщень

Двох жінок, від ударів яких травмовано жінку та убито чоловіка, засуджено до позбавлення волі понад 8 років