Боксерські груші від знаних брендів: тренувальні аксесуари зі славною історією

Поділитися

Сьогодні на ринку представлене велике різноманіття марок, під якими виготовляються боксерські снаряди. Це дозволяє купити боксерську грушу всім бажаючим, залежно від потреб і бюджету, наприклад, за посиланням https://amunicia.com.ua/catalog/grushi-bokserskie. Але деякі бренди стали не просто «одними із», а по-справжньому культовими. Товарами їх виробництва користуються найзнаменитіші спортсмени, що підтверджує високу якість. В цьому стислому огляді ми згадаємо кращі марки, знайомі усім прихильникам боксу.

Рейтинг міжнародних лідерів: трійка перших

  • Lonsdale. Цей бренд з′явився на ринку в 1891 році в Британії. Його засновник, граф Лонсдейл, Х′ю Сесіл Лоутер, на той момент був президентом Британського національного спортивного клубу, й організував перший боксерський поєдинок в рукавицях. Новий поштовх марці дав марці боксер Бернард Харт, який в 1959 році попросив в уже 7-го графа Лонсдейла дозволу використати його прізвище як назву марки боксерських атрибутів. Успіх прийшов дуже швидко. Серед прихильників  Lonsdale – Шугар Рей Робінсон, Мухамед Алі, Браян Лондон.
  • Everlast. Фірма була створена в Нью-Йорку ще в 1910 році, і на той момент спеціалізувалась на створенні костюмів для плавання. А в 1917 році бренд перекваліфікувався на випуск боксерської амуніції. Тепер фірма реалізує не тільки боксерські мішки та груші, а й рукавиці, бинти, одяг і все необхідне для боксу. Амуніцію «Еверласт» використовують найвідоміші боксери: Мухамед Алі, Майк Тайсон, Флойд Мейвейзер, Рой Джонс Джуніор.
  • Winning. Фірма почала працювати в Японії з 1937 року. Інноваційний підхід до розробки боксерської екіпіровки дозволив завоювати увагу як професійних бійців, так і аматорів. Особливістю марки є те, що вся продукція, в тому числі й боксерські мішки і груші, виготовляється вручну з застосуванням кращих матеріалів. З аксесуарами Winning були помічені такі зірки боксу, як Менні Пак′яо, Флойд Мейвезер Молодший, Сауль Альварес, Хуан Мануель Маркес та інші.

Кращі в Україні: боксерські груші від вітчизняних виробників

Найвідомішим виробником боксерських груш України є «Спортко» (під цією назвою працює з 2004 року). Сучасні технології, професіоналізм працівників і якісна сировина – це те, що дозволило стійко утримувати передові позиції на фоні конкурентів. Також до популярних «рідних» брендів відносяться «Лев Спорт», «Бойко-Спорт».

 

Сонячні електростанції для дому: крок на шляху до енергетичної незалежності

Якісні бронедвері – це надійний захист оселі від можливого проникнення чужих гостей