Хоч якась користь з примітивного агітаційного телеканалу Порошенка “Прямого”: купили квартиру сім’ї загиблого шахтаря

Поділитися

3 червня, телеканал “Прямий” придбав квартиру родині загиблого шахтаря Михайла Павлика. Дружина та троє дітей житимуть у власній квартирі, в будинку, де вони раніше винаймали помешкання. Трикімнатна квартира площею 72 кв. м знаходиться в місті Червоноград на вулиці Сокальська, 28.

Про це  повідомляється на сайті скомпрометового агітаційного телеканалу “Прямий”. Цей так званий телеканал за рікі передвиборчої президентської кампанії не гребував брехнею, перекручуванням фактів щодо опонентів Петра Порошенка. Саме тому його рейтинги були мінімальними, а витратити на утримання “Гебельс-TV” – неймовірними. журналісти у столиці вважали, що телеканал закриють наприкінці 2019 року, коли завершаться парламентські вибори. Проте, новий Президент України Володимир Зеленський оголосив дострокові парламентські вибори… Тому, чи доживе телеагітка Порошенка до осені – велике питання…

Нагадаємо, що в ніч на 29 травня на шахті “Лісова” ДП “Львіввугілля” у селі Сілець Сокальського району Львівської області стався обвал породи, загинуло двоє гірників — Михайло Турко та Михайло Павлик. У 48-річного Михайла Павлика залишилося дружина та троє дітей – два хлопці 16 та 15 років і 8-річна донька.

Агітатор-журналіст “Прямого” Ольга Зеліско тоді підняла скандал, спілкуючись із Зеленським.

Щоб хоч якось відбілити свою репутацію у базовій для Порошенка Львівській області, прийнято було рішення купити родині загиблого шахтаря квартиру…

“Дуже тішусь, що пані і троє дітей матимуть своє житло після трагічної смерті батька на шахті “Лісова”. Я горда, що канал “Прямий”, на якому я працюю, показав свою людяність, а не пусті розмови” – розповіла Ольга Зеліско.

Ввечері 29 травня президент України Володимир Зеленський прибув на зустріч з родинами загиблих. Він звернув увагу на те, що родинам загиблих шахтарів потрібно надати належну допомогу.

 

Великобританія запустила мережу 5G

Тіна Кароль та Лідія Таран презентували єдиний в світі електрокар