Зеленський визначився з головою Івано-Франківської облдержадміністрації

Поділитися

 

Денис Шмигаль керує Бурштинською ТЕС, котра належить компанії ДТЕК Ріната Ахметова. Так званий журналіст-пропагандист Коломойського – Олександр Дубінський на своїй сторінці у Facebook написав, що Шмигаль намагається очолити Львівську ОДА. «Черговий цінний кадр в зекоманда. На посаду губернатора у Львівській області через кадрові агентства, що працюють на Адміністрацію президента, хоче пролізти Денис Шмигаль, представник ДТЕК Ріната Ахметова. Він уже працював в ОДА при Януковичі і перебував в його кадровому резерві “Нова Еліта Нації”», – написав Дубінський. Денис Шмигаль народився 15 жовтня 1975 року в місті Львові. Денис Шмигаль був начальником головного управління економіки та інвестицій Львівської ОДА з 2009 до 2011 року. З 2012 року працював на посаді начальника головного управління економіки та промислової політики Львівської ОДА. Згодом очолив департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА. З цієї посади його було звільнено 30 грудня 2013 року. Згодом Шмигаль став заступником начальника ГУ Міндоходів Львівщини.

Президент Володимир Зеленський має намір призначити на посаду голови Івано-Франківської облдержадміністрації одного з кандидатів на посаду голови Львівської ОДА – Дениса Шмигаля. Про це він заявив під час представлення новопризначеного голови ЛОДА Маркіяна Мальського.

“Ми бачимо його (Шмигаля, – ред.) головою Івано-Франківської області… Ми вирішили, але ще немає указу”, – сказав президент.

Львів’янин Денис Шмигаль раніше обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації, був заступником начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів у Львівській області.

У січні минулого року він став директором Бурштинської ТЕС (ДТЕК “Західенерго”).

Зеленський представив у Львові нового голову облдержадміністрації

Зеленський призначив бізнесмена-кондитера Бондаренка головою Закарпатської облдержадміністрації