У Харкові серед білого дня сталися розбірки зі стріляниною

Поділитися

Двоє чоловіків обстріляли ще двох, після чого втекли на автівці, яку згодом поліція знайшла підпаленою.

Як повідомляють наші джерела, усі четверо учасників стрілянини, скоріше за все є учасниками злочинних угруповань. Один з обстріляних загинув у кареті швидкої, другий з 5 кулями потрапив на операційний стіл. Поранений – відомий у Харкові під іменем Жора, за даними наших співрозмовників кілька років тому на нього вже здійснювали замах на вул. Пушкінській у Харкові.

Один з нападників (прізвище Тітов, 1972 р.н., уродженець Горлівки) за півгодини після інциденту був заскочений поліцією на Південному вокзалі. Побачивши поліцію, він підірвав вибуховий пристрій, внаслідок чого загинув. За однією з версій, він хотів кинути гранату в поліцейських, але вона спрацювала в нього в руках, повідомляє THE NEWSROOM

Також джерела у правоохоронних органах повідомили, що кілери здійснили замах на Георгія Ісакова, якого вважають соратником організатора бійцівського клубу «Оплот» Євгена Жиліна, вбитого у Москві у 2016 році.

За однією з версій, убитий у перестрілці – не Ісаков, а Володимир Борох на прізвисько «Тайсон», помічник Ісакова. Сам Ісаков, за цими даними, нині перебуває в лікарні з проникаючим пораненням грудної клітки.

На прес-конференцію Святослава Вакарчука у Тернополі прийшов лише один журналіст

Укрпошта, послугами якої й так мало хто користується, знову підвищує тарифи