Головне, щоб срака була в кріслі чиновника: Тарас Пастух призначений заступником голови Харківської облдержадміністрації

Поділитися

Політичне одоробло з Одеси на ймення Олексій Гончаренко, яке захищало права кремлівського язика в Україні, а як стало нардепом від порошенківської партії – відразу зробилося патріотом, повідомило у своєму телеграм-каналі про тернопільського пристосуванця. Колишній нардеп від Тернополя та партії “Самопоміч” Тарас Пастух призначений заступником голови Харківської облдержадміністрації. офіційно розпорядження ще не має, проте у своєму профілі у фейсбуці Пастух піариться як активно працює чиновником на нарадах в Харківській області.

Напевно, у команди Зе геть погано з кадрами, якщо бере в команду політичний шлак з Тернополя. Чому ми так стверджуємо? Просто Тарас Пастух у Тернополі – це як лайка, матюк. Про це розповів свого часу цікаву історію співак Кузьма Скрябін.

А про обрання його нардепом у файному місті будуть складати легенди для аферистів. Тарас Пастух пішов в армію, щоб тут же “друзі” висунули його кандидатом у нардепи. Для цього збирали кілька тисяч доларів на дрон серед тернополян. Навіть залучили для цього неперебірливого шоумена Сергія Притулу, який після Революції Гідності та розстрілу Небесної Сотні піарив екс-депутата Партії Регіонів Цимбалюка.

Коли ж Пастух повернувся з АТО, то обклеїв усе місто біг-бордами зі своїми фотографіями. А наступного року виявилось, що Тарас Пастух мільйонер. Напевно, заробив гроші, коли батрачив чиновником на Януковича.

Через рік Пастуху вже набридло тиснути на кнопку і захотів стати мером Тернополя. Виборців це прикро здивувало, адже він не виконав жодної передвиборчої обіцянки, а вже хоче в мерії працювати. Звісно, тернополяни не підтримали Пастуха на посаду міського голови. А вже на повторних парламентських виборах 2019 року Тараса не переобрали й нардепом. А як його обирати, якщо депутат під час прийому громадян запитував тернополян: ти за мене голосував? Ні? Тоді йди звідси! чому я маю тобі допомагати! 

За рік Тарас Пастух не захотів розвивати пивну справу “Опілля”, а поїхав шукати щастя в Харківській області…

Цікаво, чим завершиться епопея вірного зброєносця розкольника чорноволівського РУХу Ярослава Джоджика?

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

74% українців не підтримують протести щодо розміщення евакуйованих з Китаю

Анекдот, а не влада: українські прикордонники “посилено візуально спостерігають” за пасажирами з Італії