Зеленський й далі значно крутіший Порошенка, хоч і приводить до влади ригівську гидоту Януковича

Поділитися

Поки порохоботи казяться в соцмережах про непоправну втрату для президентського інституту влади України без лідера банди свинарчуків, зе-фани радіють правлінню Вови, який тягне за собою всю ригівську гидоту. Ні перші, ні другі не розуміють прикрість від діяльності їхніх політичних кумирів. Якщо перший накрався, то другий проводить жахливу кадрову політику.

Філософи розмірковують, кого ж наступного підтримають українців. Раніше Медведчук вдало підсунув українцям Надію Савченко. Порошенко навіть їй Героя України вручив. Сьогодні на устах Сергій Стерненко, якого регіонали намагаються запхати за грати через активний самозахист.

А соціологи тим часом роблять свої заміри. Якби президентські вибори відбулися найближчим часом, то у першому турі переміг би чинний голова держави Володимир Зеленський, якого підтримали б 35% українців, йдеться в результатах опитування, проведеного “Центром Разумкова”. На другому місці опинився б Юрій Бойко, за якого готові проголосувати 20% громадян.

За Петра Порошенка проголосували б 16% опитаних, а за ЮліюТимошенко — відповідно 8% громадян. За Ігоря Смешка готові віддати свої голоси 4% українців, за Анатолія Гриценка — 3% громадян.

Окрім того, Романа Кошулинського готові підтримати на президентських виборах 2% українців. Ще 2% опитаних готові проголосувати за Олександра Вілкула. За Олега Ляшка проголосував би 1% українців.


Якщо ж відбувся другий тур президентських виборів, і до нього, як і в 2019 році, вийде Зеленський та Порошенко, то за чинного президента проголосували б 70% українців. Петро Порошенко отримав би 30% голосів.

Порохофанам треба попити холодної води і заспокоїтися. Не буде вже Порошенко президентом України. Досить для його внуків добра і навіть правнукам свиначукам-гладковським, луценкам та іншій політичній шоблі.

Завдяки небайдужій громадянці, патрульним вдалося виявити нетверезого водія

За вихідні на водоймах Тернопільщини загинули четверо людей