Завдяки небайдужій громадянці, патрульним вдалося виявити нетверезого водія

Поділитися

Завдяки небайдужій громадянці, патрульним вдалося виявити нетверезого кермувальника, який був причетний до ДТП. Подія трапилася вчора, 29 червня, близько 19 години.

На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що вулицею Дорошенка рухається автомобіль Nissan, водій якого грубо порушує правила дорожнього руху і, ймовірно, перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Уже за декілька хвилин інспектори зупинили вищевказаний транспортний засіб.

Здогадки заявниці підтвердили патрульні: 61-річний кермувальник Nissan був з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти огляд на визначення стану сп’яніння, але чоловік категорично відмовився у присутності двох свідків.

Окрім того, автомобіль чоловіка був з характерними механічними пошкодженнями, що могло свідчити про його причетність до автопригоди. З’ясувалося, що годиною раніше, водій Nissan, рухаючись вулицею Слівенською, не дотримався безпечного бокового інтервалу, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем Subaru і покинув місце події.

За всі ці пригоди кермувальник отримав відповідні адміністративні матеріали, а саме: постанову за ч. 1 ст. 126 (Відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом) КУпАП, протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинили ДТП), ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані). Рішення щодо притягнення до відповідальності прийматиме суд.

Водії, пам’ятайте, що нехтуючи ПДР, ви наражаєте на небезпеку не лише себе, але й інших учасників дорожнього руху!

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Із 15 липня YouTube вилучає вертикальний список, бо починає орієнтуватись на глядачів зі смартфонами

Зеленський й далі значно крутіший Порошенка, хоч і приводить до влади ригівську гидоту Януковича