У Дніпрі поліція займається маячнею, полюючи на порностудії

Поділитися

Нижче ви прочитаєте офіційну маячню поліції Дніпра щодо їхньої роботи. Але спочатку вдумайтесь: з ковідного фонду гроші пішли на цих поліцейських також! Ось ці аваківці завдали ніщівного удару по злочинності! Тепер ви спокійні за нашу безпеку?!

Мусора вилучили предмети, схожі на штативи!!!! Вони геть чисто всіх мають за дурнів?

Дівчата заробляли від 30 тисяч 000 гривень на місяць. Держава не могла миритися із таким свавіллям! Дівчата мають заробляти 4200 грн на місяць касирками в АТБ чи “Сільпо”. Це небагато, але це чесна праця!- напевно, вважають поліціянти, забуваючи про добровільний вибір кожної людини.

“У Дніпрі поліцейські припинили роботу двох онлайн порностудій. Під час обшуків у приміщеннях перебували 12 веб моделей – молодих дівчат віком від 18 до 25 років.Діяльність порностудій припинили поліцейські управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно зі слідчим Соборного відділення поліції.

17 листопада вони провели обшуки в орендованих квартирі та приватному будинку, розташованих на вулицях Бородинській та Старокозацькій м. Дніпра. В ході обшуків була вилучена комп’ютерна техніка, вебкамери та штативи. Всі речові докази направлені на експертизу.Також у квартирах перебували веб моделі, які через Інтернет надавали порнографічні послуги в режимі онлайн. Покупцями контенту були іноземці, переважно із Західної Європи.

Як встановили поліцейські, для роботи в порностудіях організатори підшуковували дівчат за оголошеннями в Інтернеті та соцмережах. Заробіток кожної моделі становив близько 30 тисяч гривень щомісячно. Прибутки організаторів, отримані від незаконної діяльності, наразі встановлюються.За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Чому я прийняв рішення жити тверезо?

Музикант гурту TVORCHI Джеффрі Кенні розповів про життя у Тернополі та як знайшов спільну мову з українцями