Зеленський звільнив усіх голів райадміністрацій Тернопільщини і призначив трьох у новоутворених районах

Поділитися

Вчора президент України Володимир Зеленський звільнив усіх 17 голів районних державних адміністрацій Тернопільської області і призначив трьох голів в новоутворених районах – Кременецькому, Тернопільському та Чортківському.

Віталій Кудлак (крайній зліва) був вірним соратником автомайданівця Ігоря Василіва. Останній надавав свою інформаційну площадку – сайт “Терміново” для обслуговування інформаційних приводів, як от приїзд зі столиці голови партії “Демальянс” Василя Гацька

На півночі Тернопільщини, колишнього голову Шумської райдержадміністрації Віталія Кудлака призначено керівником Кременецької райдержадміністрації. Раніше пан Віталій працював викладачем та представляв партію Демократичний Альянс. Правда, як як кажуть місце сидіння визначає спосіб мислення. Якщо раніше Віталій Кудлак займався громадською роботою у хорошому сенсі цього слова, то тепер почав писати у фейсбуці як чиновники в районах гарно працювали всі ці роки. За призначенням Кудлака стоїть нібито нардеп Ігор Василів зі “Слуги народу”, адже це його округ. Правда, імовірніше тут переміг козир на ймення Андрій Ярема з “Техно-Буд-Центру”, який отримав лише у 2020 році підрядів на ремонт і обслуговування доріг до 2 мільярдів гривень. Це другий в Україні за масштабами підрядник. Кажуть, нібито саме стосунки Василіва і Яреми дозволяють у столиці лобіювати свої інтереси.

У Чортківський район призначений колишній порошенківець Володимир Шипітко. Він працював головою Заліщицької РДА.

Дивуватись цьому не має чого, адже і його лобіст – нардеп від “Слуги народу” Володимир Гевко ще 5 років тому був затятим любителем Порошенка і братів Барн. Брати Гевки невдало балотувались від Блоку Петра Порошенка до Тернопільської міської ради у 2015 році.

У Тернопільський район перепризначили Ярослава Матвійчука. У телеграм-каналах розповідають, що до посади в райадміністрації він працював в правоохоронних органах. Це нібито квота мера Тернополя Сергія Надала. Мовляв, за це мру Тернополя підсунули заступником сина ректора економічного університету Крисоватого. При цих розкладах ніхто не радився нібито з нардепом Богданцем, який дійсно зник з інформаційного поля після того, як став депутатом.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Підлітки можуть взяти участь у філософському семінарі “Обрії майбутнього 7.0”!

У вищому професійному училищі ресторанного сервісу та торгівлі в Тернополі відроджують рабовласницький лад?