Хочеш бути завжди в тренді? Модні тенденції макіяжу весна-літо 2021

Поділитися

Краса жінки складається з багатьох факторів. Та чи не найголовнішим штрихом в створенні образу стає макіяж. Звичайно ж, його потрібно робити з урахуванням вашого кольору шкіри, очей та волосся (про це можна почитати тут https://blog.eva.ua/ru/pravila-makiyazhu-u-holodnij-gami/). Але щоб виглядати дійсно модно і стильно, необхідно знати про останні тенденції в make up. Які ж новинки підготувала нам мода в цьому сезоні?

Стрілки

Головний тренд сезону — широкі жирні стрілки. Ви можете наносити їх практично на всю рухому верхню повіку, надаючи погляду загадковості та ефектності. Не бійтесь фантазувати: стрілки незвичайної форми нададуть вашому образу яскравої неповторності.

Smoky eyes

«Димчасті очі» не перший сезон в тренді, та вони все ще зберігають свої позиції. Секрет створення цього ефекту — в правильному розтушовуванні темних тіней. Ви можете наносити їх, піднімаючись високо до брів або заходити на перенісся. 

Невеличка порада: надавайте губам природний колір. Яскраві кольори відволікатимуть від макіяжу на очах.

Яскраві тіні

Це один зі способів надати образу яскравості. У моді оливковий, персиковий, рожевий та всі відтінки синього — від насиченого до яскраво-блакитного. Особливість цього тренда полягає в легкій недбалості: тіні на повіках мають виглядати яскравими мазками.

Нюдовий макіяж

Природність незмінно залишається в моді. Цей макіяж можна назвати «невидимим», настільки він легкий і майже прозорий. Головна умова для його виконання — ідеально чиста здорова шкіра. Додати трохи акценту можна за допомогою персикових рум’ян.

Знебарвлені брови

Переконані, цей тренд шокує багатьох жінок. Якщо зовсім недавно було модно «малювати» темні брови, то тепер пропонується їх знебарвлювати. Власниці від природи світлих брів будуть в тренді навіть без застосування косметики.

Червона помада

Червоний колір, як і раніше, на піку моди. Це не дивно, оскільки саме червоний підкреслює жіночність, надає образу чуттєвості та сексуальності. Пам’ятайте, в першу чергу жінка наносить макіяж для себе. Тому фарбуйте губи, навіть коли носите маску.

Чому iPhone 11 досі популярний?

У Тернополі знайшли водія, який вчинив ДТП і втік з місця аварії