Не хочете платити тисячі гривень за централізоване опалення – підпишіть петицію

Поділитися

Мер Тернополя Сергій Надал звернувся до краян з прохання підтримати його петицію:

“До міської ради надходять чисельні звернення тернополян з проханням про від’єднання квартир у багатоквартирних будинках від систем централізованого опалення і перехід на індивідуальне опалення

Але міська рада не може надати такого дозволу через те, що в українському законодавстві чітко прописана вимога: для цього потрібна згода 100% мешканців будинку. Я прошу уряд і Верховну Раду внести зміни у відповідні Закони України і дозволити всім мешканцям багатоквартирних будинків відключитись від системи централізованого опалення і перейти на індивідуальне опалення, якщо вони цього бажають.

Для того, аби центральна влада нарешті почула українців, ми створили петицію з цим зверненням на сторінці Верховної Ради України. Прошу всіх тернополян і мешканців інших міст приєднатися до моєї вимоги.

Перейдіть за цим посиланням: https://bit.ly/3whk719

Підпишіть петицію, поширте, будь ласка, це звернення. Разом ми зможемо відстояти свої права!”.- просить мер Тернополя Сергій Надал.

Наразі петицію підтримало 40 тернополян із 25 тисяч необхідних підписів

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Суми отримали перші дев’ять тролейбусів з 19-ти

У Тернополі потягнули до криміналу “хіміків”, які виготовляли тисячу пляшок фальсифікованого коньяку та горілки на добу