У Тернополі потягнули до криміналу “хіміків”, які виготовляли тисячу пляшок фальсифікованого коньяку та горілки на добу

Поділитися

Учасникам організованої злочинної групи, яка займалась виготовленням та збутом фальсифікованих алкогольних напоїв, повідомлено про підозру.

У грудні минулого року співробітниками податкової міліції припинено протиправну діяльність організованої злочинної групи, яка займалась виготовленням у підпільних цехах та реалізацією на території західного регіону України фальсифікованих алкогольних напоїв з використанням підроблених марок акцизного податку.

Фальсифікат виготовляли та реалізовували під виглядом горілки та коньяку різних марок. Продуктивність підпільного виробництва становила понад 1000 пляшок фальсифікату в добу.

Під час обшуків в учасників організованої злочинної групи вилучено більше 2600 літрів спирту, 1100 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, близько 1000 підроблених марок акцизного податку, близько 2000 пляшок скляної тари, більше 5000 корків для коньячних та горілчаних виробів, значну кількість етикеток, пристрої для закорковування пляшок з алкогольними напоями, коньячні есенції, фени для нагрівання поліетиленової плівки при упаковці алкогольних напоїв, ємкості для купажу. Крім цього, вилучено транспортний засіб, який використовувався у протиправній діяльності.

За результатами досудового розслідування, яке проводилось слідчим управлінням Головного управління ДФС, трьом особам повідомлено про підозру у незаконному виготовленні алкогольних напоїв, зберіганні з метою збуту, транспортуванні з цією метою та збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчиненими у складі організованої групи. Крім цього, організатору повідомлено про підозру у придбанні, зберіганні та використанні при продажу незаконно виготовлених підакцизних товарів підроблених марок акцизного податку.

Також слідчим управлінням ГУ ДФС у Тернопільській області завершено розслідування та направлено до суду з обвинувальним актом кримінальні провадження стосовно чотирьох осіб, які здійснювали придбання в учасників вищезазначеної організованої злочинної групи фальсифікованих алкогольних напоїв з метою реалізації в закладах торгівлі області.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Не хочете платити тисячі гривень за централізоване опалення – підпишіть петицію

Раскрываем секреты выбора лонгборда для детей