У Страсбурзі згорів найбільший хостинг-провайдер інтернету в Європі

Поділитися

У Страсбурзі сталася сильна пожежа в дата-центрі, що належить французькому постачальнику хмарних послуг OVH, який керує 32 такими майданчиками в Європі, Америці та Азії. OVH — найбільший хостинг-провайдер в Європі і третій у світі після AWS і Azure. Більшість з 27 дата-центрів OVH розташовані в Європі.

В результаті пожежі в середу, яка була визнана серйозним інцидентом, ніхто не постраждав. Причини загоряння поки невідомі. Виконавчий директор OVH Октав Клаба заявив, що пожежа знищила один з центрів обробки даних і частина другого центру. Він попросив клієнтів “активувати план аварійного відновлення”. Два інших дата-центри на території залишаються закритими.

OVH надає хмарні послуги 1,6 млн клієнтів в 140 країнах. Передбачається, що пожежа торкнулася кілька великих онлайн-сервісів, в тому числі уряду Франції, біржі криптовалюти Deribit і Центру Помпіду в Парижі, повідомляє “Європейська правда”

Через пожежу, наприклад, у Львові не працюють GPS-трекери, що дозволяють відстежувати місце розташування і час прибуття комунального транспорту.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Як безпомилково заповнити декларацію: 5 порад держслужбовцям

Стерненко написав листа з СІЗО: “Чому Зеленський мовчить?”