Валентин Гунька – переможець Міжнародного онлайн турніру з шахів KASPERSKY CHESS TOURNAMENT серед юнаків та дівчат до 16 років

Поділитися

Валентин Гунька – переможець Міжнародного онлайн турніру з шахів KASPERSKY CHESS TOURNAMENT серед юнаків та дівчат до 16 років! Про це повідомила у соцмережі щаслива мати Ірина Зенчак- Гулька з Чорткова.

Більше 300 юнаків та дівчат з 50 країн світу змагалися за перемогу! В перший день, у п‘ятницю, відбувся відбірковий турнір за швейцарською системою в 11 турів. Валентин набрав 9 з 11 очок і пройшов відбір у фінальну частину за Олімпійською системою, кожен матч якої складався з 2 партій, у разі нічиї – грався армагедон.

В 1/8 фіналу Валентин Гунька грав проти суперника з Естонії Mikko Rondo, перша партія закінчилась у нічию, в другій – наш земляк переміг.

У 1/4 фіналу Валентин грав з рейтинг – фаворитом з Індії FM Srihari L R 2414. В першій партії Валентин переміг, у другій – нічия. В півфіналі була напружена боротьба з Артемом Луцько, результат якої визначився лише в армагедоні на користь Валентина.

У фіналі український шахіст грав з в’єтнамцем Dau Khuong Duy VIE- Валентин переміг з рахунком 1,5 : 0,5 та приніс непоганий заробіток у сімейну скарбничку)) – щиро радіє мати.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Прощальний лист батьків-повстанців до своєї донечки

Майже пів тисячі хворих та 20 померлих від ускладнень коронавірусу сьогодні на Тернопільщині