Тернопільським випускникам шкіл відкрили додатковий відбір для отримання гранту на лідерську програму

Поділитися

Молодь Тернопільщини може виграти грант на рік навчання в Українській академії лідерства.  Кандидатам, які успішно пройдуть відбір, покриють понад 92% вартості програми.

Навчальна програма Української академії лідерства — це річний курс розвитку для молоді віком від 16 до 20 років. В Академії підлітки беруть час для того, щоб розкрити свій лідерський потенціал і покликання, отримати практичний досвід створення проєктів та зважено обрати професію.

 Молодь спілкується із лекторами Києво-Могилянської академії, Українського католицького університету та інших провідних університетів країни. Студенти зустрічаються із підприємцями, експертами з різних сфер, громадськими діячами та урядовцями. 

Під час навчальних експедицій Україною та світом, спілкуванні з успішними людьми  підлітки знаходять своє місце в країні. Практичний досвід і робота у команді допомагають їм стати впевненішими у своїх силах. Студенти вчаться розуміти свої емоції і керувати ними, дбати про своє тіло та займатися спортом. Це нестандартне навчання, яке рівноцінно включає інтелектуальний, емоційний та фізичний розвиток.

“Академія  — це різноманітність і поєднання непоєднуваного: зранку ти слухаєш лекцію про проєктний менеджмент, потім бігаєш зі спортсменом, а потім у тебе майстерклас з кулінарії. І це наштовхує на нові ідеї  — наприклад, запустити проєкт зі здорового способу життя!,  — ділиться випускниця Софія Школик. 

“Я навіть не уявляла, що таке може бути в Україні! Поруч з дітьми ментори — дуже мудро підібрані різносторонні люди. Вони відстежують  особистісний розвиток дитини та підтримують. Я не думала, що може бути таке занурення у дітей! Мій син повернувся дорослою сформованою особистістю, з системним мисленням та умінням планувати. Став самостійним  від порядку у речах та помитого посуду до рішень, куди вступати та як жити. Це був правильний вибір на 200%.”,  — розповідає мама випускника Тамара Газда. 

Українську академію лідерства створили у 2015 році. За 6 років в Академії напрацювали програму з власного досвіду і сучасних освітніх практик США, Європи та Ізраїлю.  

Академію уже закінчило 886  випускників, які зараз навчаються у найкращих університетах країни та за кордоном, очолюють молодіжні центри, втілюють власні стартапи та здобувають престижні премії. Українська академія лідерства має 5 осередків-філій у Києві, Львові, Харкові, Миколаєві, Маріуполі. У кожному з них живуть та навчаються від 35 до 40 студентів.

На цій хвилі вступу в Академії чекають на абітурієнтів із Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Миколаївської, Вінницької, Чернівецької, Тернопільської, Луганської. Кіровоградської, Черкаської, Чернігівської, Рівненської, Сумської, Одеської, Закарпатської, Херсонської областей та АР Крим.

Для вступу до Академії потрібно заповнити анкету та пройти три етапи: написати есе і скласти фізичний тест, взяти участь у груповій дискусії та пройти співбесіду. Вже наступного місяця після подання заявки кандидат дізнається, чи вступив.

Якщо абітурієнт вдало пройде усі етапи відбору, отримає грант. Партнери Академії покриють 92% витрат програми. Загальна вартість навчання – 300 тисяч гривень. Студент ж сплачує лише 25 тисяч гривень за увесь рік.

Також молодь має шанс потрапити на програму за скороченим відбором, якщо сплатить повну вартість програми. Для цього потрібно подати анкету та успішно пройти співбесіду.

Заявки на участь у додатковому відборі приймають до 22 травня.

Детальніше про вступ до Української академії лідерства можна дізнатися на сайті http://join.ual.ua/, а також за адресою join@ual.org.ua та телефоном +380 (67) 446 31 01. 

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Бонусная программа для зарегистрированных геймеров

У Тернополі безпритульних тварин харчуватимуть за 221 гривню на день