У Козові за 7 років висадили 17 тисяч саджанців клена, дуба червоного, сосни, модрини і граба

Поділитися

Громадська організація “Громада рибалок Козови” спільно із “Самообороною Козівщини” 10 та 24 квітня цього року проводили засадження захисної смуги Козівського озера саджанцями червоного дуба, ялини та модрини.

10 квітня в акціі посадки дерев взяли участь Федечко Володимир , Круць Микола,Василик Богдан, Кривак Ігор,Бучак Василь, Вітровий Святослав, Крих Володимир, Вощина Володимир.

24 квітня в посадці дерев взяли участь Круць Микола ,Василик Богдан,Василик Володимир, Добровольский Ярослав, Бучак Василь, Кабанков Віктор, Вітровий Святослав,Скобель Дмитро, Ганас Назар, Кривець Дмитро. Загалом за дві суботи було висаджено 2000 саджанців дуба червоного,сосни,модрини.Це був завершальний етап обсаджування прибережноі захисноі смуги озера. Робота розпочалася у 2015 році. Акція проводилась ГО”Громадою рибалок Козови”, згодом до неі долучилась “Самооборона Козівщини”та небайдужі жителі селища.

За 7 років було висаджено понад 17 тисяч саджанців клена, дуба червоного, сосни, модрини, граба.Велика подяка за надані саджанці Бережанському, Козівському, Нараївському, Конюхівському лісництвам. Особливо вдячні Назарію Яремчуку, лісничому Нараївського лісництва за особисте сприяння в отриманні саджанців.

Василь Бучак

Перші посаджені ялиночки 2015 виросли вже по 1.60 м.

Писанка для віри в перемогу. Акція “Великдень для Героїв”

У Тернопільській області не має нормальної поліції та прокуратури: воїн прийшов з російсько-українського фронту, захищав себе і матір від 6 нападників у себе вдома та отримав статтю за умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони