В Озерній 22-річна дівчина втратила руку в ДТП, а в Тернополі повісилась 15-річна школярка

Поділитися


4 жовтня о 23.04 бригада швидкої виїжджала на трасу біля с. Озерна Зборівського району, на місце ДТП. Унаслідок аварії – бус в’їхав у фуру, отримала травматичну ампутацію правої руки на рівні середньої третини плеча 22-річна пасажирка буса. Із політравмою, закритою черепно-мозковою травмою постраждалу, після оперативно наданої медичної допомоги та зупинення кровотечі, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.
4 жовтня о 22.59 бригада швидкої виїжджала на вул. В. Великого, де уже не змогла надати допомогу 15-річній пацієнтці. Дівчина здійснила суїцид через повішання… На жаль, медикам екстреної допомоги довелося констатувати біологічну смерть, яка настала до прибуття бригади швидкої. Обставини інциденту наразі з’ясовують працівники поліції.
4 жовтня о 21.07 бригада швидкої виїжджала на вул. Карпенка, до 45-річного пацієнта. За словами свідка, чоловік відзначав ювілей, а йдучи додому, впав у під’їзді на сходовому майданчику й вдарився потиличною ділянкою голови. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною травмою потиличної ділянки голови, у стані церебральної коми потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.
За 4 жовтня найбільше було викликів до пацієнтів із хронічними, особливо серцево-судинними недугами, на нещасні випадки та ДТП. Побільшало викликів до хворих із підозрою на ковід.
Загалом за 4 жовтня медики швидкої по Тернопільській області обслужили 349 викликів до пацієнтів, здійснили 130 госпіталізацій; з них по Тернополю обслужено 138 викликів швидкої допомоги, госпіталізовано 44 пацієнти.
М. ДЖУС, генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини

Розуміти, що ти не потрібен, – повільна смерть для чоловіка

15 жовтня Іво Бобул привезе у Тернопіль «Золоті шлягери»