Хто продовжує роботу в Росії?

Поділитися

Хто продовжує роботу у Росії

ПОВНИЙ БОЙКОТ!!!

🇩🇪Metro – німецька торговельна мережа продовжує свою діяльність в Росії. Там пояснили, що не можуть залишити напризволяще 10 тисяч своїх працівників.
🇫🇷Ашан – французька мережа гіпермаркетів продовжує роботу в Росії. Не покидає російський ринок і компанія з продажу здорового харчування Herbalife.
🇨🇭Nestle – швейцарський виробник продуктів не має намірів покидати російський ринок.

🌽🌾Залишаються й харчові компанії
Cargill, Grupo Bimbo, Mondelez та агрокомпанія Bunge.

🍫Mars – можна сміливо бойкотувати батончики Mars, Snickers, Milky Way, Twix, M&M’s та інші бренди компанії, яка попри жорстоку агресію Росії продовжує там працювати.
🍔Burger King – у компанії пояснили, що 800 торгових точок не належать компанії, оскільки працюють по франшизі. Також продовжує працювати мережа Papa John’s.

🏨Серед готелів залишаються в Росії Hilton, Accor, Hyatt, Intercontinental Hotels та Marriott.

🇯🇵Uniqlo – японський бренд одягу пояснив, що у Росії люди мають право одягатися, адже це життєво необхідний товар. При цьому напад на Україну власник компанії засудив.
🇹🇷Продовжує свою роботу й турецький бренд одяг LC Waikiki.

💊Деякі фармацевтичні та хімічні компанії теж вирішили залишитися на російському ринку. Серед них Abbot Labs, AbbVie, AmerisourceBergen та Dow.

🏭Промислові компанії Arconic, Greif, 3M, Otis Worldwide, Timken поки працюють. Так само й будівельна компанія Mohawk Industries та компанія, яка продає будівельні матеріали, Leroy Merlin.

🚙Майже всі автовиробники пішли з російського ринку. А от виробники автошин Bridgestone Tire та Pirelli поки залишаються, як і компанія з обслуговування Caterpillar, один з найбільших у світі виробників дизельних двигунів Cummins, машинобудівна компанія Deere.

🏦Спростував чутки про вихід з ринку Росії австрійський Raiffeisen Bank. Залишається працювати також Citi.
❗️Серед інших компаній, які продовжують працювати на ринку Росії попри осуд всього світу, Citrix, Coty, Ferragamo, Kimberly-Clark, Logitech та Whirlpool.

‼️Чому важливо бойкотувати ці компанії
Важливо знати ці компанії, адже в наших силах змусити їх покинути ринок країни, яка тероризує наших мирних жителів. Чим швидше всі компанії покинуть Росію, тим швидше економіка Росії зазнає краху, а її жителі зрозуміють, що підтримка путінського режиму – неправильна.

Андрій Смолій

Росіяни перепродують їжу з McDonald’s

Герої не вмирають