На Тернопільщині розпочався обласний відеоконкурс “Не лінуйся! Рухайся! Разом до перемоги!”

Поділитися

Відкритий обласний відеоконкурс «Не лінуйся! Рухайся! Разом до ПЕРЕМОГИ!» з 2 до 31 травня 2022 року триватиме на Тернопільщині. Проводиться захід в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Здорова Україна» з метою залучення усіх вікових груп і верств населення до сталої звички ведення здорового способу життя та зміцнення здоров’я, задля презентація нових форм організації рухової активності під час воєнного стану. Участь у конкурсі можуть взяти участь усі бажаючі, без вікових обмежень. Надіслані відеоролики мають відображати активний спосіб життя любителів фізичної культури і спорту різного віку.

Отож, потрібно зняти ролик тривалістю від 61 до 120 секунд про те, як ви чи ваші рідні або друзі займаються фізичною активністю і надіслати його на електронну адресу: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all.

До участі у конкурсі допускається лише один відеоролик одного автора. Роботи повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати таким вимогам: файл потрібно надіслати у форматі MP4 (тривалість 61 – 120 секунд); вказати ім’я, прізвище автора (фізичної особи), місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактну інформацію повнолітнього представника (мобільний телефон, ім’я, прізвище) для отримання нагородження у відділенні Укрпошти (наприклад: Роман Бойчук, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Байковецька територіальна громада, представник Анна Бойчук, тел. 094 112 29 91 ).

Для того, щоб проголосувати за той чи інший ролик, потрібно поставити вподобання під постом з відеороботою. Голоси (вподобайки) враховуються тільки від власників сторінок, які зареєстровані в Україні. Якщо під відео буде п’ять чи більше вподобань від фейкових акаунтів, такі учасники нагородами відзначені не будуть.

Переможці та призери за умовами проведення відеоконкурсу визначаться в індивідуальній та груповій категоріях за результатами голосування на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) також десять найпопулярніших відео в індивідуальній категорії та десять найпопулярніших відео в груповій категорії крім призерів, автори яких будуть відзначені сувенірною атрибутикою.

Результати відеоконкурсу будуть оприлюднені у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) 2 червня 2022 року.

Переможці та призери відкритого обласного відеоконкурсу «Не лінуйся! Рухайся! Разом до ПЕРЕМОГИ!» будуть нагороджені медалями, відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Центру, автори найпопулярніших відео будуть також відзначені відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організаторами відеоконкурсу «Не лінуйся! Рухайся! Разом до перемоги» виступили управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Детально ознайомитися із Положенням конкурсу можна у розділі «Положення» нашого сайту https://oblsport.te.ua/index.php?option, або на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

 

Виплати допомоги по безробіттю в умовах війни. Що нового?

Найімовірнішим переможцем “Євробачення-2022” все ще залишається Україна та її представники, гурт Kalush Orchestra з піснею “Stefania”!