Москалі обстріляли Херсон напередодні Святого вечора: 8 загиблих та 58 поранених українців. Згоріли 66 легкових авто

Поділитися

Сьогодні, на Святий вечір, 24 грудня росіяни обстріляли центр міста Херсон, вже відомо про 8 загиблих та 58 поранених, повідомив президент Володимир Зеленський. В наслідок обстрілу згоріли 66 легкових авто.

“Країна-терорист продовжує нести рускій мір у вигляді обстрілів цивільного населення. Херсон. Зранку, у суботу, у переддень Різдва, у центральній частині міста. Це не військові обʼєкти, це не війна за правилами. Це терор, це вбивства заради залякування та задоволення”, – каже президент України Володимир Зеленський.


Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба після російського удару по Херсону, внаслідок якого щонайменше восьмеро людей загинули, закликав Захід до активної та довготривалої підтримки України. “Святвечір. Російський терористичний удар по Херсону призвів до численних жертв серед мирного населення. Поки сім’ї в Європі, Північній Америці та інших країнах готують святкові вечері, подумайте про Україну, яка зараз бореться зі злом. Ми потребуємо вашої активної та довготривалої підтримки, щоб перемогти”, – йдеться в дописі міністра Кулеби.

Вибори у ТНПУ: вперше в історії університету чинний ректор не переміг

ФІФА заробило на чемпіонаті світу з футболу 7,5 млрд доларів