Москалі планували вбиство головного українського розвідника Кирила Буданова та міністра оборони України Олексія Резнікова

Поділитися

Очільник Служби безпеки України Василь Малюк розповів, як росіяни намагалися вбити голову ГУР Кирила Буданова та міністра оборони України Олексія Резнікова, але плани окупантів вдалось зірвати, повідомляє радіо НВ

Малюк заявив, що ворог маршрутував в Україну виконавця, а до цього росіяни ставили «перевірочне завдання» наявній ворожій агентурі в країні щодо ліквідації одного військового.
«Був зроблений контроль за вчинення злочину, імітація. Фотовідгуки їм надіслали за це вже розрахувалися. Потім зрозуміли, що можуть працювати і відправили виконавця для великої справи. Для початку вони сплачували 100 тисяч доларів, щоб це все розпочати, а вже під час цього ми їх затримали», — сказав він в інтерв’ю Наталії Мосейчук.
За його словами, виконавець заїжджав через третю країну.

«Таких історій не одна, їх до десяти», — сказав Малюк.

Очільник СБУ заявив, що росіяни постійно працюють наж замахом на нього.
«Ми не будемо все розповідати, оскільки вони також вчаться на своїй ганебній практиці. Працюють вони не лише по мені, а по багатьох високопосадовцях в нашій країні», — сказав він.

У серпні СБУ заявила про запобігання серії вбивств на замовлення представників вищого військово-політичного керівництва та громадських діячів України.

Як вибрати колонки для телевізора?

У розпал російсько-української війни в тернопільському музеї почали совкодрочити