Міський голова Тернополя пообіцяв розібратися як непідготовлений краянин, якому лише вручили повістку на зупинці, потрапив у штурмовий батальйон

Поділитися
На фото Покітко Богдан.

Після оприлюднення на нашому сайті інформації, що у Тернополі громадськість обурена: чоловіку вручили повістку на зупинці і без підготовки він загинув на Донеччині за 4 дні люди почали масово писати всюди, щоб проблему не замовчали. Після 18 годин мовчання фактично усіх ЗМІ Тернополя, інформаційну блокаду було прорвано завдяки нашій публікації. Пів доби люди обговорювали ситуацію лише у Фейсбуку. Наша публікація була поширена у сотні груп телеграму, твітеру, вайбері, вацапі, під актуальними відео у ютубі, тік-тоці. Влада зрозуміла, що відмовчатися не вдасться.

Звісно, наша публікація була зроблена на основі відео та допису Oksana Ohorodnyk  . І міський голова Тернополя Сергій Надал врешті прокоментував ситуацію.

Наївні тернополяни тішаться, що винних нібито пообіцяли притягнути до відповідальності. Але після забудов у парках, 12 років знищення Тернополя лише наївний може вірити меру. Тим більше у галузі, до якої він не має жодного стосунку. Що ж шокувало, так у відповіді меру від пані Оксани стало відомо, що непідготовлений тернополянин потрапив ще й у штурмовий батальйон.

Москалі обстріляли ракетами Хмельницький

Розшук призовників: чи можуть давати розпорядження територіальні центри комплектації