Тернополяни вимагають покарати військових комісарів, які відправили непідготовленого Богдана Покітка на фронт

Поділитися

Чим швидше дикунська ситуація з відловом чоловіків у Тернополі та інших містах і селах України припиниться із насильним врученням  повісток, просто  перейде у цивілізоване русло правової держави, тим швидше наша країна переможе у війні Росії.

Соцмережі Фейсбук, твітер, телеграм, ютуб, вацап, вайбер продемонстрували, що українське суспільство на межі соціального вибуху.

Совкові методи мордатих бугаїв з автоматами відверто обурює мешканців усіх областей України. Тисячі українців пишуть у соцмережах, що наша країна перетворилась на рашку. Щоб це дикунство припинилось – цього тепер мало. Українці вимагають реального покарання військовим комісарам, які перевищували свої повноваження. Одне відео з Одеси чого варте!  Не формальної догани вимагають українці, а у кожному випадку реального суду за звинуваченням у кримінальному злочині, як це у випадку в Тернополі.

Ми заскрінили коментарі тернополян та українців з інших міст, які сказали все, що думають про ганебну роботу ТЦК – територіальних центрів комплектування на їхнє пояснення. Зробили це на випадок, якщо військові повитирають коментарі.















Справа Богдана Покітко потребує розголосу, щоб змусити командирів та військових комісарів відповідально ставитись до найдорожчого – життя солдат, яке їм довіряють

20 лютого у Києві вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні