15 причин купити ноутбук від Apple

Поділитися

Існує чимало професій, представники яких проводять за комп’ютером левову частку робочого часу. Наприклад, програмісти чи веб-дизайнери. Та навіть музиканта сьогодні важко уявити без ноутбука, і в 90% випадків це Macbook. Чому професіонали обирають саме цю техніку? Цьому є чимало причин, які ми сьогодні й розглянемо.

Зразкова екосистема

Дійсно, такої немає в жодній іншій ОС. Макбук легко інтегрується з iPhone або з Apple Watch, забезпечуючи чимало функцій, які спрощують користування будь-яким з цих гаджетів. Наприклад, розумними часами можна розблокувати ноутбук, і це зручніше, ніж вводити пароль.

Якісні дисплеї

Екрани Retina власної розробки характеризуються підвищеною щільністю пікселів, що автоматично робить зображення більш якісним. Для професіоналів, які працюють з графікою, це важлива та вагома причина купити Епл МакБук

Такий дисплей більш точно відображає кольори й забезпечує високий рівень контрастності. Достатній для того, щоб бачити зображення чи текст, навіть сидячи навпроти вікна.

Топова клавіатура

Її ергономіка дійсно неперевершена. Механізм натискання кнопок максимально знижує навантаження на руку, а технологія Butterfly здатна значно пришвидшити набір текста. Саме через це Macbook ідеальний для письменників, журналістів та копірайтерів.

І ще один приємний момент — це автоматичне налаштування яскравості підсвічування клавіш, залежно від зовнішнього освітлення.

Довгий час автономної роботи

Ви навряд чи знайдете ноутбук інших брендів зі схожими характеристиками за продуктивністю, який би працював так довго, як Макбук. Тому ці ноутбуки є ідеальним рішенням для фрілансерів та тих, кому доводиться працювати в дорозі чи в умовах відсутності побутової електромережі.

Звісно, все залежить від сценаріїв використання комп’ютера, але в середньому можна розраховувати на 7-9 годин автономної роботи, зарядка акумулятора займає не так багато часу. Крім того, існує можливість роботи від PowerBank.

Важливо, ща акумулятори від Епл з часом практично не втрачають ємність: моделі, вироблені в 2013-2015 роках, досі можуть працювати протягом 4-5 годин.

Захист даних

Він також на топовому рівні, оскільки забезпечується як програмними, так і апаратними методами. Дійсно, macOS — це безпечна інсталяція та запуск програм, надійне збереження даних і високий рівень конфіденційності при роботі. 

Процесори Apple T2 додатково шифрують дані. Для розблокування лептопа можна використовувати такі технології, як Touch ID або Face ID. Вбудований в операційну систему антивірус якісно справляється зі своїми завданнями без необхідності використання стороннього ПО.

Якщо вам цього замало, є з десяток інших причин придбати саме Macbook:

  • висока продуктивність;
  • якісні шрифти;
  • захист зору від шкідливого випромінювання;
  • зручна у використанні сенсорна панель;
  • універсальність;
  • портативність;
  • голосовий помічник Siri;
  • простота налаштування;
  • наявність спеціалізованого програмного забезпечення для різних сфер використання;
  • технологія резервного копіювання Time Machine;
  • стабільність в роботі;
  • найкраща служба підтримки.

Сукупність наведених аргументів є головною причиною надзвичайної популярності техніки Apple.

Ритм літа: Kristin Kravets та DJ German Avny представили найгарячіший трек і кліп “Вогонь”

Керівник коледжу на Тернопільщині попався з хабарем – вимагав 32 тисячі 500 гривень за оренду приміщення