Нова пісня-заклик гурту Fix Me Please спонукає слухачів відкривати нові горизонти життя

Поділитися

Гурт Fix Me Please (FMP) ділиться з нами релізом своєї нової чуттєвої та романтичної пісні ‘‘Новий світ’’, артисти спонукають слухачів відкривати нові горизонти життя. ‘‘Новий світ’’ – це пісня-заклик до відкриття себе як особистості, це про дослідження та розкриття свого внутрішнього світу.

Гурт Fix Me Please детально ділиться з нами відчуттям своєї нової пісні:

“ Ця пісня про нас, українців! Хто намагається жити, любити та відкривати щось прекрасне та нове , навіть під час війни. В пісні події повільно переходять в особисті переживання: кохання, відкриття нового , навіть при таких непростих обставинах”.

Написання нової пісні у Fix Me Please зайняло 2 місяці. Як коментує сам гурт, інспірацією до написання пісні ‘‘Новий світ’’ є абсолютна переоцінка цінностей та досвід з власної історії кохання.

Лідер гурту також хоче донести важливе повідомлення своєю піснею:

“Мабуть як і в багатьох з нас в один момент цей світ перекинувся з ніг на голову. Тому пісня є певним меседжем, яким хочеться поділитися зі своїми слухачами: найголовніше в нашому житті – це і є наше життя, наш світ, який ми маємо відкривати. Тема кохання дуже важлива мабуть для більшості, це щось прекрасне. Для мене теж. Особисто для мене під час написання пісні відбулось вивільнення романтичної енергії”.

Це перший реліз Fix Me Please, саме ця пісня буде частиною міні-альбому , який гурт планує випустити невдовзі.
Пісня ‘‘Новий світ’’- є найбільш романтичною зі списку майбутнього міні-альбому. Fix Me Please невдовзі планують ділитися з нами новими релізами, вони хочуть творити якісну українську музику, тим самим вносити безцінний вклад у розвиток української культури!

За словами Ярослава FMP – фронтмена гурту, вони мріють про сцену, у майбутньому прагнуть заспівати авторські пісні разом зі своїми прихильниками, які так само неосяжно розділяють любов до музики як і він сам, обов’язково в нашій сильній та незалежній країні!
Також артист додає:

“Хотілось би залишити позитивні враження у своїх слухачів. Якщо ця пісня змусить посміхнутися, чи посумувати, відірватися від реальності чи просто про щось задуматись, – то наша ціль буде досягнута!”.

Українська співачка і модель STEPURA презентує нову диско-поп пісню з важливим меседжем

Гурт Amariia мотивує до самопізнання в новій роботі Freedom