Виконавиця зі Швейцарії закликає українців бойкотувати російську мову

Поділитися

Неординарна хіп-хоп виконавиця JASMINKA, яка сміливо передає у своїх піснях справедливість життя сучасного суспільства, представляє музичну прем’єру «Хто я є». На цей раз співачка закликає кожного українця позбутися мови російського агресора та нести в собі справжню, відверту і сміливу людиною.

«Я народилася та живу у Швейцарії, але з дитинства маю багато друзів та близьких, які перебувають в Україні. Обожнюю Київ, саме туди найчастіше я приїзждаю. Зізнаюсь відверто, мене дуже дратують люди, які розмовляють мовою ворога. Звісно, я нікого не хочу змушувати говорити на тій мові, яка для них зручна. Проте не можна забувати про цю війну, після її закінчення. Адже вона тоді може знову повторитися. А так, я ще в німецькій частині підіймала тему «про зміну клімату, та те, що росія хоче лише війни», — коментує співачка.

Пісня «Хто я є» — про внутрішній стан артистки, про її характер, бачення життя. JASMINKA не боїться бути відвертою, та провокативною. Співачка вважає, що саме зараз потрібно говорити на важливі теми, інакше за нас усе вирішать.

«Загалом мій стиль музики — hip-hop та pop. Але я дуже люблю додавати якісь особливі мелодії в пісні чи голосові семпли, іноді використовую народні інструменти. Коли ми з командою створювали трек «Хто я є» хотілося спробувати щось нове, тому ми вирішили додати drill bit», — додає JASMINKA.

Доречі, «Хто я є» це вже не перший україномовний трек артистки. Серед пісень JASMINKA є: «До зірок», «Ти послухай». Саме за допомогою української музики артистка вирішила звернутися до іноземної аудиторії та розповісти правду про війну.

Суддів хочуть перевіряти на поліграфах. Депутати внесли суперечливий законопроєкт

Українологія: стартував проект для підлітків про розвінчування міфів російської пропаганди