Нові прогнози букмекерів стосовно переможця фіналу Нацвідбору на Євробачення-2024

Поділитися

Потенційні представники України на Євробаченні-2024 

Букмекери вже приймають ставки на Євробачення 2024, у фінальному протистоянні о відбору звучатиме композиція “Teresa & Maria”, де виконавиці майстерно сплетуть сучасні ритми з народними візерунками. Твір викликає різноманітні реакції серед аудиторії, адже в ньому згадується Матір Тереза, особистість з багатогранним сприйняттям у світовій спільноті.

За букмекерськими прогнозами Alyona Alyona та Jerry Heil мають високі шанси вирушити на музичний фестиваль від України, зі зростанням імовірності з 54% до 65%. 

MELOVIN, який пропонує слухачам хіт “Dreamer”, наразі посідає друге місце, хоча його шанси знизилися з 17% до 9%. На третій позиції знаходиться новачок Anka з композицією “Palala”, яка здобула підтримку глядачів, маючи 6% шансів на перемогу, в порівнянні з попередніми 8%.

Музично-театральна формація YAGODY з композицією “Tsunamia” має перспективу тріумфу на Національному відборі з імовірністю в 6%. Новоспечений талант Yaktak із треком “Lalala” розглядається як претендент на участь у музичному змаганні з шансом у 5%. Дует Nahaba з твором “Glasss” розташувався на шостій позиції рейтингу, з можливістю вибороти перемогу на відборі у 3%.

Аналітики ставок передбачають, що ансамбль Nazva має потенціал представляти Україну на Євробаченні-2024 з імовірністю в 2%, виступаючи з треком “Slavic English”. Артисти такі як Ziferblat, SKYLERR, INGRET, Drevo, знаходяться на нижчих сходинках прогнозу з мінімальними шансами на успіх, оціненими в 1%.

Чи визначено вже учасників від інших держав?

Серед представників на глобальній музичній арені, Франція виступить під зоряним прапором Слімана Небчі, який виступає під артистичним іменем Slimane. Його виступ буде пронизаний французькою лірикою, що оспівує любов. Твір “Mon Amour” стане гімном для кожного, хто переживав безмежні відчуття закоханості.

Від Великої Британії на Євробачення-2024 вирушить колишній фронтмен гурту Years and Years, Оллі Александр, який користується славою одного з найяскравіших поп-виконавців країни. Оллі має досвід спільних виступів з такими світовими зірками, як Елтон Джон та Pet Shop Boys. 

Поки що залишається загадкою, хто представлятиме Україну на цьому престижному конкурсі, адже Національний відбір заплановано на 3 лютого. У боротьбі за честь представляти країну зійдуться як усталені зірки, так і нові обличчя. 

Євробачення-2024 пройде у місті Мальме, Швеція, яке вже двічі гостинно відкривало свої двері для цього масштабного заходу – у 1992 році після перемоги Кароли та у 2013 році, коли тріумфувала Loreen. Цьогорічний фінал, запланований на 11 травня, обіцяє стати третім грандіозним прийомом міста для учасників конкурсу.

 

Забутий палац цукрових магнатів отримає нове життя

Уродженець Тернопільщини повернувся в Україну, щоб вступити до лав ЗСУ. За увесь 2023 рік вернулось 17 осіб