Донька Юлії Тимошенко Євгенія наголосила, що до 10 грудня, за пропозицією уряду США, буде доповнений так званий “список Магнітського” прізвищами людей, які порушували права лідера опозиції

Поділитися

“Існує так званий „список Магнітського“, і ми зараз додаємо до списку людей, які порушували права моєї мами… Уряд США запропонував і ми будемо це робити до 10 грудня. Це — прямий шлях до санкцій”, — наголосила Євгенія Тимошенко під час судового засідання у Харкові 6 грудня.

Донька лідера опозиції також вимагає закрити замовну справу проти її мами і повністю підтримала клопотання групи захисників лідера опозиції щодо звільнення Юлії Тимошенко.

Зазначимо, нещодавно президент Світового конгресу українців Євген Чолій раніше звернувя до ЄС з проханням запровадити санкції ЄС проти порушників прав людини в Україні. При цьому він не став уточнювати, кого могли б стосуватися санкції.

Нагадаємо, так званий “список Магнітського”, укладений у США, передбачає візові і майнові санкції проти низки посадовців із Росії, причетних, як вважають, до смерті у слідчому ізоляторі російського юриста Сергія Магнітського та інших порушень прав людини передає УНН

Фермер отримав рік виправних робіт за експлуатацію неповнолітніх

Чоловік вирішив з’ясувати стосунки з колишньою дружиною різаниною