Однопартійці не довірили Яценюку вести переговори з Януковичем

Поділитися

Нарешті навіть в опозиційному таборі нарешті починають щось думати, аналізувати. Якщо ще до Йорданського Майдану, політики, з якими спілкувався журналіст “ПРО ВСЕ” були “сліпі як котята” або вдавали із себе дурнів, що вірять Яценюку. Лише після вчорашніх подій, коли на Громадському телебаченні озвучили що у Яценюку спільний бізнес з Дмитром Фірташом, депутатська фракція “Батьківщина” почала щось думати і не уповноважила Яценюк вести переговори з Януковичем. Можливо, це лише гра на публіку. Якщо ж депутати діяли по-совісті, тоді є надія, що ці переговори закінчаться успішно для України.

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Павловський розповів про консультації з колегами по партії, які вирішили, що на переговорах з президентом України Віктором Януковичем буде представляти зовсім не лідер парламентської фракції Арсеній Яценюк, як того можна було очікувати.

«Вночі ми зібралися і вирішували питання про участь у переговорах, заявлених Януковичем. Немає сумніву, що більше Януковичу немає довіри. Немає сенсу з ним домовлятися. Але ми бачимо, що люди радікализовани. Ми бачимо дуже серйозні зіткнення, що може привести до самих негативних наслідків. Тому опозиція вирішила прийняти пропозицію Януковича і почати переговори сьогодні», – розповів Павловський.

Депутат не став вдаватися в подробиці наради, а також не назвав причини, чому Яценюку не довірили вести переговори з Януковичем, який після подій 19 січня згадав про долю Каддафі і Чаушеску.

«На фракції ми вирішили, що від «Батьківщини» на переговори піде не Арсеній Яценюк. Це буде не менш шанована людина у фракції. Таке рішення було прийнято вчора. Від усіх трьох фракцій на переговори піде один представник», – додав Павловський.

Також поки не були озвучені першочергові вимоги опозиції до президента, щоб почати переговори, оскільки люди на вулицях Києва навряд чи захочуть мовчки стежити за закулісними домовленостями, поки що на практиці не побачать результат своїх протестів.

У столиці продовжується революція, а в Тернополі псевдо опозиція ганьбить ідею

***

Яценюк приревнував до Кличка і стверджує, що йому дзвонив Янукович та пообіцяв переговори

***

Медики Майдану просять про допомогу

***

Чи задоволені ви підсумками Йорданського Майдану? (опитування)

***

Юрій Луценко не вірить Тягнибоку, Кличку і Яценюку

***

Автомайдан-Яценюк: чиї аргументи переконливіші?

***

Що відбувається на Йорданському Майдані?

***

Як охорона Кличка “проморгала” вогнегасник

***

Опозиція оскаржила скандальні закони у суді

***

Як Кличко з’ясовував стосунки з представниками Автомайдану

***

Мітингувальники попхнули автобус правоохоронців і намагаються проїхати вперед на кордон з міліцією

***

Проти Віталія Кличка застосували вогнегасник

0

У столиці продовжується революція, а в Тернополі псевдо опозиція ганьбить ідею

Чорновіл: “Ганьба клюєвському платному провокатору Тягнибоку і його В.О. Слюнявчику”