Мер Тернополя випустив ще одну свою газету

Поділитися

gazВчора тернополяни могли побачити у своїх поштових скриньках нову безкоштовну газету “Тернопільська правда”. Відразу зазначимо, видання не має жодного стосунку до успішного аналогічного інтернет-проекту журналіста Василя Солтиса. Зроблена газета у стилістиці партії “Самопоміч”. Зареєстрована у Міністерстві юстиції України буквально днями – 3 квітня цього року. Засновником паперового видання є ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “ОБ’ЄДНАННЯ “ПРАВОВИЙ ЗАХИСТ”.

Офіційно ця структура зареєстрована на таку собі ЦИБАКОВУ ВІКТОРІЮ ВІКТОРІВНУ, яка внесла нуль гривень до статутного фонду громадської організації, яку вона очолює. Такими ж “пустишками” є співзасновниці організації – ХОЛОДЕНКО ЮЛІЯ САХІБІВНА та МЕЛЬНИЧУК АЛІСА ІГОРІВНА. Згідно даних міністерства юстиції,

26-річна Цибакова Вікторія, виявляється, не має жодного стосунку до Тернопільщини. Жінка прописана на Кіровоградщині, у місті Голованівськ, і за даними відкритих джерел в інтернеті займається виготовленням курсових робіт та рефератів. Наразі, за словами пані Вікторії, вона “сидить вдома і виховує дитину”.

Холоденко Юлія Сахібівна – другокурсниця економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України у Києві.

А ось Мельничук Аліса Ігорівна пробувала у 2013 році поступити у чотири столичні вузи, але так і не змогла стати студентом у жодному з них (див. у низу друге фото-скріншот)

Що ці діти можуть написати про наш край? Зрозуміло, що це підставні особи.

Аналізуючи зміст газети, починаєш розуміти, що автори хотіли добряче сплутати карти. З одного боку на передовиці Петро Порошенко,  який відвідав тернополянина  Дмитра Мерзлікіна, капіна 24 механізованої бригади, який пережив 36 операцій, а з іншого “мочилово” Романа Заставного, Віктора Шумаду, партії “Самопоміч” та “Свобода”. Єдина позитивна інформація про позитивні зміни у Тернополі: “Слідкуй за маршрутками через інтернет”, “Цьогоріч у Тернополі прокладуть нові тролейбусні лінії”, “В обласному центрі дитсадків побільшає”. Ну як, здогадалися, кому вигідна ця газета? Так, меру Сергію Надалу.

Додайте сюди те, що Надал перестане бути залежним від газети у кожну скриньку Вадима Перця, який також має намір наступну п’ятирічку спробувати пограбувати Тернопіль. На козир Перця у Надала буде свій незалежний ресурс, який може “клепати” хоч кожного дня.

Для впевненості можете переглянути цілий кольоровий розворот (а газета надрукована повністю в кольорі, що може собі дозволити далеко не бідний власник) про те, що Тернопіль не гірший, чим Івано-Франківськ, а в деяких моментах і кращий.

Чому мер не випускає свою газетку “Тернопіль вечірній”? А хіба вона має авторитет? Ви будете її читати, навіть якщо її надрукують 70 тисяч екземплярів у кожну скриньку? А тут нове видання,кожний хоча б пролистає з цікавості, а наївний повірить, що не так вже й погано у нашому місті влада працює.

Тираж 10 тисяч, можна схімічити з коштами, не світити на виборах у виборчому фонді. А головне – мочити конкурентів можна як хочеш – ніякої ж юридичної прив’язки. Якщо комусь “приспічить” – шукайте у столиці тих студенток-громадських активісток, які поняття зеленого не мають як їх використали.
reestr
РЕЄСТРАЦІЯ ГАЗЕТИ НА ЛІВУ ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ, ВІД ЯКОЇ ВІДХРЕСТИЛАСЬ ЇЇ ГОЛОВА ЦИБАКОВА ВІКТОРІЯ. ЖІНКА ЗАЯВИЛА, ЩО НЕ МАЄ ЖОДНОГО СТОСУНКУ ДО ПРАВОВОЇ ТА МЕДІЙНОЇ СФЕРИ АБИ ВИДАВАТИ ГАЗЕТУ
org
СТУДЕНТКИ, ЯКІ НЕ МАЮТЬ ЖОДНОГО СТОСУНКУ ДО ТЕРНОПОЛЯ, ВИДАЮТЬ ГАЗЕТУ ПРО НАШЕ МІСТО

ЩЕ Й РЕЄСТРУЮТЬ СВОЮ ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ В ОСТАННІЙ ДЕНЬ 2014 року
ЩЕ Й РЕЄСТРУЮТЬ СВОЮ ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ В ОСТАННІ ДНІ 2014 року

cybakova
mel
xol

ТРЕТЯ ЛІВА УЧАСНИЦЯ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЄТЬСЯ
ТРЕТЯ ЛІВА УЧАСНИЦЯ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ХОЛОДЕНКО ЮЛЯ НАВЧАЄТЬСЯ у НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ БІОРЕСУРСІВ У СТОЛИЦІ.

Радник міністра внутрішніх справ Авакова очікує восени на Путіна в Тернополі?

У Тернополі зіткнулися дві іномарки (фото)