Вбивця Сергій Баран “одною ногою” вже в СІЗО

Поділитися

1315_w_300Справа рушила з місця. Одна з попередньо-висунутих нами вимог виконана – вбивця-лісник втратив головне місце морального впливу і фінансового доходу, користуючись якими активно намагався підкупити і «надавити» на представників правоохоронних органів, потерпілих та свідків, саме цим перешкоджаючи даному слідству.

7 квітня Державне Агентство Лісових Ресурсів України звільнило С. Барана з посади директора ДП «Кременецького лісового господарства». Підставою для цього став наполегливий вплив громади, котра заручилася підтримкою активістів “Правого сектора”.

Нагадаємо, 19 січня 2014 р, Сергій Баран, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, збив двох підлітків: хлопця 17 років і дівчину 15 років. Чиновник з місця пригоди втік, а хлопець від отриманих травм помер.

Слідство по цій справі всіляко гальмувалось, і лише під впливом тиску наших активістів, громади та усіх небайдужих людей ми здобули маленьку перемогу, досягнули виконання одного пункту поставлених вимог – звільнення з посади.

Проте кінцевого результату ще не видно, адже вбивця досі на волі. «Правий сектор» залишається на своїх позиціях і нагадує вимоги – покарати винного за вбивство, згідно кримінального Кодексу, а також покарати всіх тих, хто співпрацював і “куплявся” Бараном в ході даної справи!

Ми й на далі зобов’язуємося контролювати хід судового слідства і добитись справедливого покарання для вбивці! Зло має бути покараним!

Правий сектор Тернопільщини

Рейдерство по-збаразьки

Інтелектуальне змагання до Дня першої згадки про Тернопіль