Новий сезон Першої ліги: чого очікувати від “Ниви”?

Поділитися

24 липня стартує новий сезон Першої української ліги з футболу. Про перспективи тернопільський «Ниви» в майбутньому чемпіонаті розмірковуємо з аналітиками букмекерських контор України від FanDay.net.

Поліпшити результати

Минулий сезон у Першій лізі «Нива» провела невдало. Клуб з Тернополя не мав стабільних результатів і фінішував на 13-му місці в турнірній таблиці. Хоча букмекери України були більш оптимістичними в своїх прогнозах. При цьому, команда набрала 30 очок, що дало їй можливість випередити зону вильоту на сім очок.

Більшу частину успішних матчів «Нива» провела на домашній арені. У Тернополі команді вдалося здобути п’ять перемог і чотири нічиї, при дев’яти поразках. Цей результат став десятим у лізі.

Клуб продовжить існування

На фініші минулого сезону в пресі активно поширювалася інформація про можливе припинення функціонування клубу. Цю інформацію підтвердив і президент «Ниви» Степан Рубай, який заявив про необхідність вливання трьох мільйонів гривень для порятунку команди.

Незважаючи на складне фінансове становище, «Нива» заявилася на новий сезон Першої ліги. Крім цього, керівництво клубу, незважаючи на невтішні результати, вирішило продовжити співпрацю з головним тренером команди Ігорем Климовським, який уклав оновлений контракт терміном до кінця нового сезону.

Підготовка до нового чемпіонату

В ході літньої підготовки «Нива» встигла провести п’ять контрольних поєдинків. У цих зустрічах колектив з Тернополя здобув перемоги над «Рухом» (1:0) і «Агробізнес» (1:0), а також розійшовся миром з херсонським «Кристалом» (1:1).

Стартові матчі на літніх зборах виявилися для «Ниви» невдалими, але поступово команда увійшла в ігровий ритм. У перших контрольних іграх клуб з Тернополя поступився «Львову» (0: 1) і вищезгаданому «Агробізнесу» (1:2).

Яким буде старт чемпіонату?

Старт нового сезону Першої ліги відбудеться 24 липня. У матчі відкриття чемпіонату «Гірник-Спорт» на домашній арені прийме «Краматорськ».

«Нива» першу гру проведе на наступний день в Тернополі. Суперником господарів поля стане «Полісся». У цій зустрічі аналітики букмекерської контори Паріматч прогнозують успіх підопічних Климовського. Ставки на перемогу «Ниви» приймаються по коефіцієнту 2.15, проти 3.80 на гостьову перемогу «Полісся». Нічия у зустрічі оцінюється в 3.50.

Також до успіху «Ниви» має в своєму розпорядженні історія протистоянь проти «Полісся». У минулому сезоні тернопільська команда двічі перемогла суперника – 1:0 в гостях і 2:0 вдома. Також господарі не поступалися опонентові в п’яти попередніх зустрічах.

Як вибрати курси англійської мови з сертифікатом

На курорти України суне негода