Чому на вотчині Надії Хоптян чиновники не хочуть добудови нової школи в с. Оришківці ?

Поділитися

Декілька днів назад в Гусятинському районі стався випадок, який не вкладається в рамки здорового глузду.

Я думаю, що всім відомо: формування державного бюджету на закінченні

Дуже велика імовірність, що кошти які потрібні для закінчення будівництва школи с. Оришківці можуть не бути закладені в Держбюджет.

В зв’язку з цим, народний депутат Апостол М.В. доручив мені, як помічнику народного депутата терміново підготувати ряд документів а саме: звернення, акт огляду старої школи, залишкову обґрунтовану потребу в коштах для закінчення будівництва школи та інше.

До слова, спочатку все йшло добре,- швиденько були підготовлені необхідні документи, але директор школи вирішила перестрахуватися …… і проконсультуватися в РАЙВНО.

Там пояснили, що це може (тут можна і про здоровий глузд поговорити) не сподобатися Надії Андріївні Хоптян, голові районної ради і дружині губернатора.

Після дзвінка директор школи злягла, нібито, в лікарню, а заступник категорично відмовилась надати копії документів, вимагаючи чомусь офіційного листа від нардепа ( а це вже без діагнозу лікаря відповідного профілю не обійтися).

Я думаю, що це єдиний випадок в Україні, коли керівництво закладу, який працює в жахливих умовах і по суті знаходиться на межі закриття, через тваринний страх перед Надією Хоптян готовє від матері рідної відмовитися, лиш би не потрапити у немилість районному керівництву.

Виникає питання: як такі люди можуть вчити молодь, виховувати їх в дусі патріотизму, любові до своєї землі, до непримиренності до будь-якої несправедливості ?

P.S. Кажуть люди, що керівництво району дуже боїться перевірки про ефективність використаних попередніх коштів.

Можливо дійсно в декого «рильце в пушку».

Помічник – народного депутата Апостола М.В. Любомир Лівель

Тернопільські фінінспектори виявили порушення у Тернопільській школі № 14 ім. Богдана Лепкого на суму майже 108 тис. гривень

Юрій Луценко завтра буде у Тернополі