УДАР почав війну з боржниками за репутацію

Поділитися

Замість того, щоб виплатити заборговані кошти спостерігачам, агітаторам і членам виборчих комісій (за жовтневі парламентські вибори 2012р.) , партія УДАР затіяла доволі провокативну діяльність.

25 лютого цього року у всі штаби обласних організацій партії “УДАР Віталія Кличка» було скинуто з Києва повідомлення від SMM менеджера Сніжани Гусаревич.

Лист брехні УДАРу можна почитати тут

Цей лист настільки обурив працівників обласних організацій партії «УДАР»,  що соціальна група «УДАР-кидалово» отримала цю «інструкцію на підлість» протягом доби з більшості областей України. Навіть з 5 районів Тернопільщини з нами “інкогніто” поділились інформацією.

Нам телефонували керівники районних штабів партії Кличка навіть зі Східних областей України і обурювались як таке може бути після обіцянок ось-ось виплати заборгованості. Люди не хочуть покривати обман своїм іменем.

Ми спеціально зателефонували до автора цього листа, щоб «отримати підтвердження інструкції» (див. відео)

З нашої розмови стало зрозуміло, що лист пані Сніжани з ідеями провокацій щодо людей, яким не заплатила партія УДАР на останніх виборах, придуманий не з власної ініціативи. Більше того, менеджеру УДАРу також набридла неправда УДАРу.

Про що говорили – можете послухати у відеозаписі.

Свої висновки ми нав’язувати не будемо. Робіть їх самі і пишіть під цією заміткою

Єдине, у чому ми переконані, що активісти з різних областей України узгодять  дату для всеукраїнської акції протесту.

Якщо Віталій Кличко знайде мужність покарати винних в партії і виплатити заборговані кошти людям (які обіцяв заплатити ще до Нового року), то буде у нього перспектива як в опозиційного політика. А поки у кожному селі, містечку України розповідають, що УДАР надурив навіть своїх агітаторів? Де гарантія, що Кличко не обмане виборців?

Голова Тернопільської ОДА Хоптян та представник Адміністрації Президента України Нефьодов втекли з колегії ОДА

Василь Деревляний розповів новини з опозиційного табору