У тернополян намагаються забрати стадіон “Текстерно”

Поділитися

1381716_1378903235721471_1807608241_nНастали важкі часи в нашій державі. Минув рік після Майдану, нічого не змінилося окрім підвищення цін та ще більшого розгулу корупції, а в домівки українців і далі стукає лихо. І далі «плине кача» зі Сходу. Люди на колінах зустрічають загиблих воїнів, віддаючи їм останню шану. І в цей же час знаходяться особи, котрі, керуючись лише своїми меркантильними інтересами та злочинною бездіяльністю міської ради, намагаються забрати в тернополян стадіон «Текстерно », тим самим позбавляючи молодь і дорослих можливості займатись фізичною культурою і спортом.Цей стадіон збудований руками працівників бавовняного комбінату, близько 35 років тому, для своїх працівників та жителів Тернополя. До комплексу спортивних споруд входить : футбольне поле, волейбольний майданчик, баскетбольний , бангбінтонний майданчики, поле для міні футболу, бігова доріжка, трибуни. На всі ці споруди є технічні паспорти(облікові картки) з мокрими печатками міської ради датовані 2002 роком. Тобто забудівник Матла хоче по варварськи забудувати офіційно існуючий спортивний комплекс всупереч закону про землекористування та морально етичним нормам.Не нехтує горе забудовник Матла і такими ганебними речами, як залучення проплачених «тітушок», котрі нещодавно застосовували фізичну силу до жінок котрі вийшли на акцію протесту на стадіон. Очолював «тітушок» зрадик і дезкридитатор всього громадського руху Трнополя одіозний Льоша Станько, цей «громадський іуда» продався за 30 срібників і намагався перешкоджати незадоволеним мешканцям чинити опір забудовникам стадіону.
Наша громадська організація «Майдан Тернопіль» вже більше року веде не рівний бій із системою, що близько 100 років гнобить та принижує українську націю, і стрижнем цієї системи є корупція, котру ніхто, окрім нас з вами, дорогі побратими, не зможе побороти.
Тому, закликаємо всіх вас, дорогі побратими тернополяни, не бути байдужими до долі стадіону і долучатися до спротиву, адже нація, яка не дбає про здоровя своїх дітей, майбутнього не має! У неділю 26 квітня 0 19 00 відбудеться віче що до подальшої долі стадіону. Приходьте і висловіть свою думку.
Хочемо висловити свою вдячність тим громадським організаціям, які не залишили нас на одинці в боротьбі за справедливість , а саме :
«Правий сектор», «Самопоміч», «Самооборона майдану», «Автомайдан»(Обидва), «Рада бізнесу Тернопілля» , «Правозахисна група», також депутатам міської ради Наталі Карпишин та Петру Ландяку , журналістам «Народного контролю» та всім хто допомагає висвітлювати події, що відбуваються на стадіоні.
Разом ми сила!

Богдан Брич
З повагою ГО»Майдан Тернопіль»

Не твоя війна

0

У Тернополі відбувся перший чемпіонат України з фітнесу і бодібілдінгу