Спіймали чиновницю на хабарі у 28 тисяч гривень

Поділитися

xabar3У Дніпропетровській області чиновницю спіймали на хабарі у 28 тис. грн. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Дніпропетровській області.

“21 травня 2015 року під час отримання хабара у сумі 28 тис. грн затримано заступника начальника відділу контролю у сфері матеріального виробництва та фінансових послуг Державної фінансової інспекції в Дніпропетровській області”, – сказано у повідомленні.

Чиновниця вимагала хабар за надання довідки без зазначення штрафних санкцій та підтвердження об’єму виконаних робіт за державні кошти.

За вказаним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Правопорушниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

У результаті перекидання молоковоза загинув водій

У Нідерландах розробили біобетон, яких сам затягує тріщини