Обдурені вкладники банків хочуть провести мирне зібрання

Поділитися

Обдурені вкладники банків хочуть провести мирне зібрання  громадян – вкладників АТ «Банк «Фінанси та Кредит» спільно з вкладниками інших банків

 

 «2» жовтня 2015 року відбудеться мирне зібрання громадян – вкладників  – хода «Рух вкладників за спасіння власних коштів у АТ «Банк «Фінанси та Кредит» спільно з вкладниками інших банків.

Збір відбудеться о 10.00 в м. Києві, на Майдані незалежності біля стели.

Очікувана кількість учасників – 5 000 осіб.

Метою заходу є привернення уваги громадян і влади до проблеми в банківській сфері: масовому визнання банків неплатоспроможними та їх ліквідації. Ми занепокоєні ситуацією в банківській сфері і наполягаємо та терміновому поверненні наших депозитних коштів.

Збираємося для того, щоб влада почула наші вимоги. В короткі терміни прийняли закони, що захищають всіх постраждалих від економічної кризи, девальвації гривні і свавілля банківської системи. Притягли до кримінальної та майнової відповідальності олігархів – банкірів, які свідомо доводять до банкрутства банки, з обов’язковою конфіскацією їх майна – для повернення постраждалим вкладникам коштів, які були в них вкрадені.

bankrot1

 

 

З повагою,

Координатор комітету вкладників

АТ «Банк «Фінанси та Кредит»                                                     О.М. Коваленко

 

 

Додаткова інформація за тел.

(073) 151 85 01

(050) 323 33 36

email: gruppa@email.com

Про тернопільських запроданців

Американець створив скульптури з тернопільських дерев