Тернополян мають за дурнів?

Поділитися

Бізнес-імперія з виробництва і застелення бруківки мера Тернополя Сергія Надала дає кожного дня репутаційні втрати свободівцю. Спочатку тернополяни масово скаржились у соцмережах на неякісну роботу, яку було помітно навіть візуально протягом літа-осені. Це було не складно робити, оскільки так звані майстри фірм-одноденок закладали все місто і навіть лісовий масив бруківкою. Всюди у Тернополі “ліпили” бруківку. Ніби добра справа, але ж самі хлопці розповідали не раз, що ніколи до того не стелили бруківку, але погодились, бо запропонували непогані гроші за роботу. Відповідно, тепер проявляється масово відсутність якості робіт.

Не минуло й пів року, як бруківка почала масово просідати по всьому місту.

Щоб виправдати оборутку мера, кинуту усю пропагандистку машину “скаженого ухрадівця”: два десятки сайтів, телеканали, які ніхто не дивиться і продажні соціальні групи, де мера тільки мажуть шоколадом…

Вчора підлеглі Надала придумали ще одну побрехеньку, яку тут же розтиражували для лохів: “причина просідання бруківки у Тернополі є нібито перенасичення грунту водою – заявив керівник технагляду Олег Вітик”.

Таке враження, що чиновник прилетів з Місяця.

“Основна причина, чому у деяких місцях Тернополя осіла бруківка – перенасичення ґрунту водою . Ґрунти просто не можуть витримати”,- бреше Вітик, який забуває про аналогічні роботи і фактично вічну якість робіт у таких країн як Норвегія, Ісландія, Фінлядія, де клімат значно скадніший, ніж у Тернополі.

«Незважаючи на те, що з Тернополя вивезли 750 вантажівок зі снігом, більше половини снігу розтануло і пішло у грунт. Таке перезволоження ґрунту спричиняє його зміщення, створення так званих «повітряних ям». Через це в окремих місцях просідає дорожнє покриття. Також цьому сприяє недостатня щільність ґрунту в окремих районах Тернополя. На таких ділянках воді значно легше його вимити», – бреше керівник відділу технагляду міста Олег Вітик.
Чому бреше? Бо ще до снігопаду встановлений у серпні майданчик на Бульварі Просвіти, просто розлазиться на очах у жовтні.

Інтернет підкорює новий флешмоб з голими селфі

Заступника мера Тернополя Стемковського рекомендують звільнити, щоб зберегти на посаді Надала