Як насправді загинув солдат

Поділитися

5 грудня 2016 року в наслідок переохолодження помер молодший сержант Мищишин Дмитро Володимирович. Засоби масової інформації такі як Depo.Хмельницький Новини Тернополя – 20 хвилин.ua Антикор https://www.facebook.com/groups/1454934231393937/ http://newsgood.com.ua/?p=6477 та інші поширили неправдиву інформацію про те, що військовослужбовець “Замерз на бойовому посту в районі проведення АТО”.
Інформація не відповідає дійсності. Місто Кремінна знаходиться в десятках кілометрів від лінії розмежування, а підрозділи військової частини, до якої належав даний військовослужбовець, знаходяться безпосередньо на лінії зіткнення.
Молодший сержант Мищишин самовільно залишив ешелон у цивільній формі одягу в місті Кремінна. Після зникнення військовослужбовця були оповіщенні всі служби для пошуку зниклого. 5 грудня в морзі міста Кремінна було опізнанно тіло сержанта Мищишина Д.В. За попередніми результатами експертизи встановлено, що даний військовослужбовець помер внаслідок переохолдження. Тіло було виявлено на відстані півтори кілометра від села Пшеничне Кремінського району Луганської області.
За фактом смерті проводиться службове розслідування. Попередньо встановлено, що військовослужбовець знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Українські ЗМІ не переконавшись в достовірності інформації швидко підхопили та розповсюдили її, в гонитві за сенсацією, спотворивши перешоджерело Тернопільський військовий комісаріат. Цим фактом скористалися ЗМІ бойовиків та РФ, що допомагає їм підсилити ведення інформаційної війни проти України, та зниження рейтингу Збройних Сил України зокрема.

Прес- Служба

foto

Bloomberg дав песимістичний прогноз на 2017 рік

YouTube назвав найпопулярніші відео 2016-го в Україні та світі