“Пісь-президент” Трамп та хвойди

Поділитися
У соцмережах жартують, що славнозвісне “Я не мав сексуальних стосунків з цією жінкою” Білла Клінтона просто меркне поряд із “Я не давав тим російським хвойдам на себе пісяти”.

Тема взаємних симпатій керівництва Росії та новообраного президента США Дональда Трампа дістала несподіване й пікантне продовження.

ЗМІ отримали копії звіту, де говориться, що росіяни мають компромат на Трампа. Зокрема йдеться про секс-оргію, яку свого часу влаштували для бізнесмена-політика в Москві – з повіями та розвагами на кшталт “золотого дощика”.

Про це повідомляє “CNN“.

“Зі слів джерела Д., у чиїй присутності це відбувалося, Трамп у Москві, зокрема, винайняв президентський номер у готелі “Ritz-Carlton”, де, як він знав, під час одного зі своїх офіційних візитів до Росії зупинялися президент (США, Барак Обама) та пані Обама (котрих він ненавидить), та осквернив ліжко, на якому вони спали, найнявши кілька повій, щоби ті виконали перед ним “золотий дощ” (сечоспускання)”, – говориться в звіті.

Інформація про компромат на Трампа була представлена у невеликій записці на дві сторінки, прикріпленій до звіту про втручання Росії у президентські вибори в США 2016-го року. Секретні документи днями начебто отримали Барак Обама та сам Трамп.

Твердження, зокрема, ґрунтуються на записці, складеній колишнім британським розвідником, чиї останні повідомлення американські спецслужби вважають достовірними.

Це фото, з реального паризького спортбару тепер знову жваво репостять

Повну версію досьє буцімто опублікувало видання “BuzzFeed“. Водночас сайт підкреслює, що інформація неперевірена, і в отриманих ним документах неозброєним оком видно помилки, наприклад, у написанні назв компаній тощо.

Дональд Трамп уже прокоментував свіжий скандал у своєму Twitter.

“Фальшива новина – цілковите політичне полювання на відьом!”, – емоційно написав він “капсом”.

Повторив він це згодом і на прес-конференції.

Як повідомляє “ТАСС”, Кремль теж назвав інформацію про наявність компромату на Трампа “вигадкою”.

Тим не менш, Інтернетом уже ширяться жарти та меми на цю багатообіцяючу тему.

“Найскаженіше у Трампі те, що він не п’є. Чувак на тверезу голову проводить вечірки з золотим дощем, ось де дикість”, – жартують у Twitter.

“Агов, Дональде, які плани на уринавгурацію?”, – питають у Трампа від імені Обами.


“Джо, не можна мурмотіти “пісь-президент” щоразу, як ми з ним зустрічаємося.” “Не бачу підстав, чому ні. Пісь-президент. Так він зветься”, – “ведуть діалог” Барак Обама та Джо Байден.


Комедійний актор Паттон Освальт порадив Елтонові Джону таки прийняти пропозицію Трампа виступити на інавгурації, але лише за однієї умови: якщо це буде пісня “Goodbye Yellow Brick Road” (“Прощавай, дорого з жовтої цегли”).


У соцмережах жартують, що славнозвісне “Я не мав сексуальних стосунків з цією жінкою” Білла Клінтона просто меркне поряд із “Я не давав тим російським хвойдам на себе пісяти”.
Дісталося й новоспеченому другові Дональда, реперу Каньє Весту. Як пожартувала телеведуча Челсі Хендлер, тепер стало зрозуміло, нащо той нещодавно пофарбував своє велосся в світло-золотавий колір.

Співробітник банку викрав з рахунків клієнтів понад 21 тисячу гривень

Секс-бомба з пишним бюстом та величезною дупою стала найпопулярнішим блогером