У Тернополі заморозили чиновників

Поділитися

19 січня у Тернополі відбувся урочистий захід, присвячений 105-й річниці з Дня народження активного діяча ОУН, уродженця нашого краю Ярослава Стецька. Дійство розпочалось о 10 годині. було досить прохолодно. На нього скликали чиновників різних управлінь.

Свідомі українці вже давно разом з владою не ходять покладати квіти до пам’ятників різноманітних героїв. Лише підлеглі бюрократи змушені обслуговувати вищих посадовців облдержадміністрації та міської ради своє присутністю, аплодисментами їхніх пустопорожніх промов.
Журналісту “Про все” випала нагода побачити кількох таких бюрократів, які відігравілись в одному з центральних кафе і нарікали, що на 12 годину ще треба бігти до катедри, що в колоні таких же як і вони чинуш йти до озера, що знову слухати промови бюрократів №1.
Правда, що до останнього дійства, то нарікаючі тішились, що хоча б освяченої води наберуть.
-Головне, щоб нас не заставили купатись в ополонці,- сумно пожартував один із замерзлих чиновників, який ділився спогадами, що вшановувати Леніна було не так холодно, бо він народився 22 квітня. А на революцію – 7 листопада – всі рухались колоною, а лише старі керівники рукою вітали людей…

В Україні є село, де два роки безкоштовно використовують газ

Рекламное агентство и наружная реклама