Тернопільське державне телебачення дивитимуся хіба глухонімі

Поділитися

Заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч провів нараду щодо впровадження на обласному державному телебаченні сурдоперекладу. Така потреба виникла тому, жартують у журналістських колах, бо побрехеньки від губернатора Хоптяна і голови облради Кайди ніхто з нормальних людей слухати не хоче. Рівень перегляду державного телеканалу “плінтусовий”. Дивляться його тільки чиновники, які по ньому вішають локшину про покращення життя і те, як вони для нас стараються.

Щоб хоч якось “підняти” канал, “регіонали” вирішили запровадити сурдопереклад.  Під час наради йшлося про розрахунок вартості впровадження на обласному телебаченні сурдоперекладу, терміни та механізми виділення та використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, для реалізації цього проекту.

Як було зазначено, відповідно до „Програми розвитку видавничої справи та інформаційного простору у Тернопільській області на 2011-2013 роки” для впровадження сурдоперекладу для осіб з вадами слуху під час трансляції інформаційних програм обласною державною телерадіокомпанією, головному управлінню з питань внутрішньої політики, національностей, релігій, преси та інформації облдержадміністрації з обласного бюджету на капітальні видатки виділено 70 тис. грн., повідомляє сайт Партії Регіонів

Враховуючи той факт, що на даний час  вартість обладнання для впровадження сурдоперекладу зросла, на нараді було здійснено пошук шляхів впровадження цього проекту, виходячи з існуючих можливостей.

Заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч наголосив на необхідності впровадження сурдоперекладу на обласному державному телебаченні у найкоротший термін.

Екс-губернатор Тернопільщини Цимбалюк переконаний, що рішення суду не впливає на ставлення до Бандери і Шухевича. Для чого такий суд і половинчаста позиція?

У Тернополі видали “18 поетів із Гетеборга”