Відкрите звернення до Віктора Януковича

Поділитися

Шановний Вікторе Федоровичу!

Під час подій на Майдані Незалежності в листопаді минулого року Ви відвідували наметове містечко «Місто Волі», де при зустрічі з нами, підприємцями – учасниками акції протесту, заявили, що Ви на нашому боці і запевнили, що жоден з протестувальників не зазнає переслідувань, і що за цим буде стежити Генеральна прокуратура України.

Наразі ж ми стурбовані чисельними сигналами зі столиці та регіонів України про тиск на учасників акцій протесту з боку правоохоронних органів, безпідставні обшуки, затримання та арешти, що проводяться з грубими порушеннями процесуальних норм. Підтвердженням таких дій правоохоронців слугують як особисті звернення, що надходять до нас із різних куточків України, так і чисельні повідомлення й публікації в засобах масової інформації про факти переслідування підприємців, зокрема,С.Мельниченка у м. Києві, І.Запрудського в Луганську, Л.Гаїни в Чернівцях тощо.

У зв’язку з цим закликаємо Вас дотримати слова, даного нам на Майдані Незалежності 27 листопада 2010 р., втрутитися в події, що відбуваються, та зупинити переслідування підприємців, що брали участь в акціях протесту проти прийняття розкритикованого, в тому числі й Вами, проекту Податкового кодексу України.

Від Ради Всеукраїнського громадського руху ,,Міста волі”
В.Дорош

У перший день роботи виборчого Синоду главу УГКЦ не обрано

У Тернополі планують спорудити 17 магазинів, де реалізовуватиметься продукція, вироблена в районах області