Студенти пропонують 5 грантів на безкоштовне навчання у міжнародній літній школі для молодих менеджерів за програмою «Discover Management Program»

Поділитися

Освітній партнер Всеукраїнської стипендійної програми імені Івана Пулюя бізнес-школа «IEDC Bled School of Management» (www.iedc.si) втретє надає 5 грантів на безкоштовне навчання у міжнародній літній школі для молодих менеджерів за програмою «Discover Management Program», що триватиме з 5 по 13 липня 2011 року.  

Школа знаходиться на березі альпійського озера у мальовничому місті Блед, прославлено ще за часів Австрійської імперії, як найкрасивішого спа-курорту, який особливо приваблював європейську аристократичну еліту. І сьогодні сюди їдуть за натхненням, за новими відкриттями у собі, за новими знаннями і цікавими зустрічами, які відбуваються у Словенській бізнес-школі «IEDC Bled School of Management». Заснована у 1986 році, вона стала першою бізнес-школою на теренах Центральної і Східної Європи. За чверть століття її відвідали 53 тисячі менеджерів з 70 країн світу, серед гостей 2009-2010 рр. були і 10 фіналістів Всеукраїнської стипендійної програми імені Івана Пулюя. IEDC сьогодні є одною з найбільш інноваційних бізнес-шкіл у Європі.
Відеоролик про те, як у 2010 році українці менеджмент вивчали дивіться тут:

Кирило-Мефодіївська фундація оголосила про початок Першого етапу відбірного конкурсу серед студентів провідних вузів України на здобуття стипендії імені Івана Пулюя

У тернопільській квартирі зареєстрували… коня