У тернопільській квартирі зареєстрували… коня

Поділитися

У помешканні багатоповерхового будинку Тернополя зареєстрували незвичного мешканця – коня. Щоправда, утримують тварину за містом, у спеціальному манежі.Коня «прописали» у квартирі, тому що в ній зареєстровано громадську організацію «Крила ангела», котра займається реабілітацією дітей, які хворіють на церебральний параліч. Кінна терапія допомагає діточкам одужати. Керівником громадської організації є лікар-реабілітолог Наталія Шідловська. Вона використовує коня у лікуванні хворих дітей. За допомогою кінної терапії звертаються понад сім десятків сімей Тернопільської області.

«Тварину купила наша спілка, котра зареєстрована у мене у квартирі, – каже Наталія Шідловська. – Приміщення орендувати ми не можемо, бо для офісу потрібні люди, а людям потрібно платити. Та мешкає кінь на Довжанці, куди ми й возимо лікувати наших діток. Ми за власні кошти відремонтували манеж», повідомляє “Високий замок”

Студенти пропонують 5 грантів на безкоштовне навчання у міжнародній літній школі для молодих менеджерів за програмою «Discover Management Program»

На Донеччині реанімують призабуті радянські форми соціалістичного змагання