Губернатор Тернопілля готує округ під свою дружину

Поділитися

Під час прийняття змін до бюджету України на 2011 рік, 14 червня, 2 500 млн. гривень було виділено для Гусятинського району Тернопільської області.

 

Невже інші 17 районів та обласний центр не потребують допомоги від держави чи, може, податки платять не так справно як на Гусятинщині!?

Та насправді діло в іншому…

Не секрет, що Гусятинщиною сьогодні керує (є головою районної ради) дружина голови Тернопільської обласної адміністрації Хоптяна. Через свою «комсомольську» та прислужницьку до режиму Януковича політику, ця чимирівецька пані має, м’яко кажучи, не найкращу репутацію в районі. Очолюючи представницький орган – Гусятинську районну раду, вона не висловила жодного заперечення голові РДА, щодо закриття бюджетних установ – лікарень у Хоросткові, Копиченцях та Гусятині, займалася переслідуванням керівників від опозиції, терором підприємців на теренах району. Саме, щоб піддобрити жителів району, створити образ «доброї та пухнастої» голови райради, її чоловік, голова Тернопільської ОДА Хоптян лише для одного Гусятинського, з 17 районів області, попросив у Києві 2 500 млн. гривень. Та якщо вже робиш добру справу, то роби її як належиться. Чому 25 мільйонів чи більше не випросив, а лише два з половиною, щоб, як то кажуть, «очі замилити»?!  Та тому, що такою «справедливою» є політика провладного антиукраїнського режиму на Тернопільщині під керівництвом бригадира з Чемирівців – Хоптяна.

 

Силами колективу центру зайнятості були зібрані кошти та придбані канцелярські товари, дитячі іграшки та ігри, шкільне приладдя

Завтра у центрі Тернополя відкривають соціальний магазин