Силами колективу центру зайнятості були зібрані кошти та придбані канцелярські товари, дитячі іграшки та ігри, шкільне приладдя

Поділитися

У рамках акції «20-річчю Незалежності України – 20 добрих справ» фахівці Чортківського районного центру зайнятості надали благодійну допомогу Чортківському центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Дорога в життя», вихованцями якого є 16 дітей з різними вадами фізичного та розумового розвитку.

Силами колективу центру зайнятості були зібрані кошти та придбані канцелярські товари, дитячі іграшки та ігри, шкільне приладдя.

– У реабілітаційному центрі ми вчимо наших вихованців спілкуватися, знаходити друзів, жити серед звичайних людей. Окрім того даємо нові знання, розвиваємо творчі здібності, допомагаємо стати сильнішими, долати труднощі, пов’язані з фізичними вадами, – сказала директор центру «Дорога в життя» Марія Анісенко. – Колективна праця педагогів, які проводять реабілітаційний процес за індивідуальними програмами для кожної дитини, дає позитивний результат. У серцях дітей оселяється надія на краще майбутнє, а головне – бажання перемогти біду. Відтак ми дякуємо центру зайнятості за допомогу, взагалі, ми раді будь-якій підтримці. Звичайно ж, надіємося на допомогу усіх небайдужих.

– Приємно було бачити сяйво в очах дітей, коли вони тримали в руках отримані подарунки, адже для деяких сімей це велика розкіш, – поділилася враженнями заступник директора РЦЗ Люся Совінська.

 

На фото 1: заступник директора Чортківського РЦЗ Люся Совінська і спеціаліст з профорієнтації Тетяна Єрмолаєва з вихованцями центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів „Дорога в життя”.

На фото 2: директор центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів „Дорога в життя” Марія Анісенко зі своїми вихованцями.

 

«Стоп цензурі!» – депутатам: Люди мають право знати про майновий стан своїх представників

Губернатор Тернопілля готує округ під свою дружину