Чим переймається гуманітарний заступник губернатора Тернопільщини

Поділитися

Заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч провів нараду з керівниками управлінь та служб гуманітарної галузі обласної державної адміністрації.

Під час наради було спроба проаналізувати стан виконання заходів, пов’язаних з відзначенням в області Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, Дня молоді та 15-ої річниці Конституції України, а також розглянуто ряд в питань, які стосують забезпечення життєдіяльності гуманітарної сфери області. Хоча, за великим рахунком, який там аналіз міг бути від “перекотиполя”

Особливу увагу було приділено проведенню літньої оздоровчої кампанії дітей. Зокрема, йшлося про контроль за забезпеченням санітарно-гігієнічних норм та організацією відпочинку в дитячих оздоровчих таборах, повідомляє сайт ОДА.

На нараді також обговорено проведення заходів гуманітарної сфери у липні. Серед найближчих – організація свята Івана Купала в с. Чагарі Гусятинського району, в рамках якого відбудеться ІІІ Всеукраїнський фестиваль сільської молоді „Купальська феєрія”. Передбачається, що на фестивалі виступлять відомі артисти та художні колективи України.

Розглянуто стан підготовки до проведення Всеукраїнської прощі у Зарваниці 16-17 липня.

Єдина в Україні приватна офтальмологічна клініка, в якій роблять усі види оперативних втручань, знаходиться у Тернополі. Це “Клініка мікрохірургії ока Медікус”

Прес-служба “Свободи” заявила, що у Тернополі покращаться безпека руху та якість перевезень. Коли ж вони нарешті перестануть обіцяти